ENCE avasi Aleksib:n penkitystä: Siirrosta sovittiin jo lokakuussa

schedule 18 joulukuun 2019 - 12:47
person Joonas Eriksson

ENCE avasi Aleksib:n penkitystä, mutta videossa ei tullut ilmi juuri mitään, mikä olisi kertonut syitä nuorukaisen penkitykseen.

Suomalainen Esports organisaatio ENCE kirjoitti Twitterissä 4. joulukuuta postauksen, jossa he lupasivat vastata suurimpiin kysymyksiin ja spekulaatioihin, koskien Aleksi “Aleksib” Virolaista ja kokoonpano muutoksia.

Tänään 18. joulukuuta ENCE julkaisi YouTube-kanavalla videon, jossa oli tarkoitus avata näitä kysymyksiin, mutta kovinkaan suuria paljastuksia toimitusjohtaja Mika Kuusisto ja markkinointipäällikkö Joona “natu” Leppänen eivät ENCE-faneille antaneet.

Kaikki odottivat mehukasta juttua, miksi juuri Aleksi “Aleksib” Virolainen oli heitetty kokoonpanosta ulos, eikä jotain muuta pelaajaa, mutta tähän ei vastausta saatu.

Kaksikko käsittelee heti videon alussa jatkosopimuksiin liittyviä asioita.

– Jo silloin mietittiin, että miten saadaan pojat sidottua pidemmäksi aikaa meidän remmiin. Jokaisellahan oli silloin noin vuosi jäljellä sopimusta. Organisaationa näimme aika nopeasti tilaisuuden, että nyt pitää tietyllä tavalla kiinnittää pelaajat pidemmäksi ajaksi, kertoi Kuusisto.

Kesällä samana päivänä pelaajille tarjottiin samanmittaista jatkosopimusta ja ne meni nopeasti maaliin, Kuusiston mukaan.

Samoihin aikoihin kansainvälinen organisaatio Mousesports tarjosi ENCElle  penkitettyä suomalaispelaajaa Miikka ”suNny” Kemppiä.

– Aika nopeasti todettiin, ettei meillä taida olla taloudellisia resursseja ottaa sellaisia riskejä siinä tilanteessa. Se oli aika kaukainen ajatus siinä tilanteessa. Oltiin tyytyväisiä, että oli hyvä runko kasassa pitkään.

Kuitenkin elokuussa ENCE pohti, että suNnyn hankkiminen olisi mahdollista. Siirto tapahtui nopeasti ja Aleksille tiedotettiin välittömästi.

– Laitettiin siirto maaliin ja otettiin iso riski. Kun päätökset oli tehty, niin seuraavana päivänä käytiin asiat läpi Aleksin kanssa.

Videon lopulla kaksikko avaa olleensa tietoisesti hiljaa asioista, sillä sopimusneuvottelut eivät olleet OG:n puolelta vielä täysin valmiina muiden pelaajien kanssa ja julkistusta ei oltu vielä tehty.

– ENCEN ja OG:n välillä asioista sovittiin jo lokakuussa ja sen jälkeen Aleksi ja OG aloitti neuvottelut.

Lopulta OG:n kokoonpano julkaistiin 4. joulukuuta, jolloin ENCEkin pystyi vasta puhumaan asiasta.

– Jos me oltaisiin yksitellen jokaista asiaa kommentoitu, niin eihän me oltaisi muuta tehtykään kuin kommentoitu. Haluttiin odottaa tätä tilannetta, että OG saa julkaistua asiat. Leppänen sanoo videolla.

Katso ENCEn video tästä: 

 

Lue myös:
Nappaa itsellesi liVARpoolin paita ja jopa 400€ pelirahaa!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord