VIDEO: Mika Zibanejad tehnyt 8 tehopistettä kahteen otteluun!

schedule 6 lokakuun 2019 - 07:57
person Marko Ollonqvist

NHL:n tulikuumimmasta pelaajasta ei ole kahta sanaa: New York Rangersin ruotsalaistähti Mika Zibanejad tehnyt 8 tehopistettä kahteen otteluun.

NHL:n pistepörssin kärjessä heiluu ylivoimaisena johtajana tällä hetkellä suomalaisen Mika-nimen omaava pelaaja, jonka äiti on suomalainen, mutta hän edustaa Ruotsia.

Kyse on New York Rangersin Mika Zibanejadista, joka nousi jo viime kaudella pelaajana aivan uudelle tasolle, laitettuaan entisen piste-ennätyksensä uusiksi peräti 23 pisteen erolla aiempaan tehokkaimpaan kauteensa.

Kuluvaksi kaudeksi hän sai rinnalleen uusiksi ketjukavereikseen Columbus Blue Jacketsista hankitun Artemi Panarin sekä seurassa jo olleen toisen venäläispelaajan, Pavel Buchnevichin. Puolustuksessa alla ovat pelanneet puolestaan Winnipeg Jetsistä saapunut huippupuolustaja Jacob Trouba ja Brady Skjei.

Zibanejad on siis päässyt pelaamaan aiempaa kovempien pelikavereiden kanssa ja myös jälki on ollut sen mukaista.

Takana on kaksi peliä ja ruotsalaissentteri on tehtaillut molemmissa otteluissa neljä tehopistettä. Kasassa on siis kahden pelin jälkeen täysin uskomattomat tehot 4+4.

Viime yön NHL-kierroksella hän kuritti entistä seuraansa, Ottawa Senatorsia, niin sanotulla luonnollisella hattutempulla ja yhdellä syöttöpisteellä kylkeen, kun Rangers kaatoi kanadalaisseuran vieraissa lukemin 4-1.

Täysin häkellyttävä osoitus Rangersin ykkösketjun kemiasta oli ajassa 29:53 syntynyt 2-1-johtomaali, jossa koko Senators-viisikko laitettiin poikki ja pinoon. Maali sai myös Zibanejadin hämmennyksen valtaan:

Zibanejadin ketjukavereista Panarin on tehnyt kahteen peliin tehot 2+2, Buchnevichilla on kasassa tehot 0+3, jotka hän merkkautti kaikki Senatorsia vastaan, Trouba on viimeistellyt yhden maalin sekä alustanut kolme ja Skjeillä on tilillään yksi syöttöpiste.

Edellä mainitusta viisikosta 26-vuotias Zibanejad on ollut mukana 80 prosentissa joukkueen maaleista, sillä kahden pelatun ottelun jälkeen manhattanilaisseuran maaliero on 10-5.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord