Liiga: Jukurit – TPS | Nähdäänkö Mikkelissä runsasmaalinen ottelu?

schedule 2 lokakuun 2019 - 11:53
person Samu Järvinen

Pirteästi kautensa aloittanut Jukurit saa tänään vieraita Turusta, kun TPS saapuu Mikkeliin.

Jukureiden kauden alku on ollut positiivinen. Joukkue oli jo kolmen ottelun voittoputkessa, kunnes hävisi lauantaina Saipalle vieraissa jatkoajalla lukemin 3-2. Tuossakin ottelussa Jukureilla oli tarpeeksi maalipaikkoja ottelun voittamiseen. Varsinkin Jukureiden hyökkäyspelaaminen on ollut alkukaudesta todella vaarallista. Joukkue on kotikaukalossaan pystynyt luomaan jokaisessa ottelussa hyvän määrän laadukkaita maalipaikkoja ykkössektorista, vaikka vastassa on ollut HPK:n kaltaisia kurinalaisia joukkueita. Jukurit on päässyt usein ylittämään keskialueen lyhyillä syötöillä ja hyökkäysalueella toimittanut suoraviivaisesti kiekkoa maalille. Myös vahvan riistopelaamisen seurauksena on mikkeliläisille syntynyt paljon maalipaikkoja. Omalla alueella Jukurit pelaa uhrautuvasti ja pyrkii tukkimaan keskustan. Molemmat maalivahdit ovat onnistuneet varsin hyvin ja paras tehomies Jukureilla on taitava hyökkääjä Jesper Piitulainen.

Nappaa pelikassaan täytettä – parhaat vedonlyöntibonukset 2019 löydät täältä!

TPS:n on ollut alkukaudesta vieraskaukalossa vahva. Kotona pistetili on vielä avaamatta, mutta neljästä vierasottelusta turkulaiset ovat ottaneet 10 pistettä. TPS pyrkii pelaamaan tiiviillä viisikolla ympäri kenttää, eikä ota turhia riskejä. Kärkijoukkueita, kuten Tapparaa vastaan viime perjantaina, kaksinkamppailukovuus ja luisteluvoima jäävät vajaaksi. TPS pyrkii kiekkokontrolliin, mutta jos tilaa on, niin se hyökkää nopeasti pystyyn ja luo suorahyökkäyksistä paljon maalipaikkoja. Puolustuspäässä ongelmat liittyivät lähinnä vastahyökkäyksiin, joista vastustaja saa vaarallisia maalintekopaikkoja. Ylivoima TPS:llä pyörii vaarallisesti Ilari Filppulan johdolla. Viime kaudella loukkaantumisesta kärsinyt Lauri Korpikoski on ollut pirteä ja tehnyt tällä kaudella kuuteen otteluun tehot 3+3.

Molemmat joukkueet ovat kallistuvaisia runsasmaalisuuteen. Jukureiden kaikissa kotiotteluissa on tullut tällä kaudella yli 4,5 maalia ja myös TPS:n otteluissa maaleja syntyy molempiin päihin ja joukkueen maalikeskiarvo alkukaudelta on miltei 6 maalia per ottelu. Molempien joukkueiden hyökkäskalustosta löytyy vaarallisia pelaajia ja on vaikea nähdä että tänään jäätäisiin alle 4,5 maalin.

Pelaajavetoihin otetaan TPS:n Zach Budish. Viime kaudella Kaapo Kakon lisäksi TPS:n ainoa yli 20 maalin pelaaja. Terävä viimeistelijä, joka saa Ilari Filppulan rinnalla varmasti maalipaikkoja tässäkin pelissä. Vaarallinen myös ylivoimalla maalin edessä. Alkukauden kuuteen otteluun on syntynyt viisi tehopistettä.

Pelivalinnat | Panostus

Yli 4,5 maalia | 3/5

bethard TARJOAA KERTOIMEN 1,80

Zach Budish tekee vähintään yhden tehopisteen (JA mukaanlukien, ei VL) | 1/5

BETSAFE TARJOAA KERTOIMEN 2,00

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord