VIDEO: St. Louis Bluesin 11-vuotias superfani sai oman Stanley Cup -sormuksen!

schedule 2 lokakuun 2019 - 03:06
person Marko Ollonqvist

St. Louis Bluesin 11-vuotias superfani Laila Anderson, joka kärsii vakavasta autoimmuunisairaudesta, sai oman Stanley Cup -sormuksen.

Missourilaisseura St. Louis Bluesin seurahistorian ensimmäiseen Stanley Cup -voittoon päättynyt huikea tarina hakee vertaistaan – ennen kaikkea siksi, että se pitää sisällään niin monen monta pienempää tarinaa.

Yksi näistä tarinoista oli Bluesin 11-vuotias superfani Laila Anderson, kenties kovin Blues-fani, mitä tältä planeetalta löytyy.

Hänestä tuli nimittäin koko nuottipaitaisen joukkueen suosikki ja henkeä uhkaavasta autoimmuunisairaudesta kärsivä tyttö oli muun muassa jäällä juhlimassa Bluesin Stanley Cup -voittoa, heti sen varmistuttua.

Monen monta ikuista muistoa Lailalle luonut Blues-organisaatio päätti tehdä heidän yhteisestä matkasta vielä monta astetta spesiaalimman: hänelle lahjoitettiin oma aito St. Louis Bluesin Stanley Cup -mestaruussormus.

NHL:n hallitseva mestari St. Louis Blues aloittaa NHL-kauden Washington Capitalsia vastaan – NordicBet tarjoaa uusille asiakkaille huiman 50.00 korotetun kertoimen Bluesin voitolle!

Anderson ei tiennyt ennakkoon, mikä häntä oikein odotti, kun Blues-pelaajista Colton Parayko ja Alexander Steen pamahtivat tytön kotiin yllätysvisiitille.

– Sinä tiedät, miten tärkeä olet meille ja millainen inspiraation lähde olet ollut niin monille ihmisille, eikö vain? Minä ja Colton olemme täällä sen takia, edustaen organisaatiotamme sekä jokaista henkilöä seurassa ja meillä on jotain, minkä toivoisimme sinun avaavan nyt, Steen sanoo videolla.

Sen jälkeen Laila avasi paketin ja näkee edessään 10,6 karaatin sormuksen, jossa on 282 timanttia ja se on täynnä mitä erilaisimpia yksityiskohtia. Yksi yksityiskohdista oli sormuksesta löytyvä Laila-nimi, joka siis lukee jokaisen pelaajan sormuksessa.

– Voi hyvänen aika… Minusta tuntuu, ettei minun pitäisi koskea tähän.

Laila ei lämmittänyt pelkästään jokaisen Blues-organisaatiossa työskentelevän henkilön sydämiä, vaan myös fanien, jotka kauden päätteeksi tekivät vetoomuksen, vaatien Lailan nimeä Stanley Cup -sormukseen.

Se kertoo kaiken oleellisen siitä, mitä tämä urhoollinen tyttö merkitsee koko St. Louisille.

Blues aloittaa omalta osaltaan NHL-kauden 2019-2020 keskiviikon ja torstain välisenä yönä Suomen aikaa, kun vierailulle saapuu vuoden 2018 Stanley Cup -voittaja, Washington Capitals. Tuolloin peliä edeltää melkoinset juhlallisuudet ja on satavarmaa, että Laila tulee olemaan mukana niissä.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord