Veikkausliiga: KuPS – HIFK | KuPSin ruuhkaviikot jatkuvat

schedule 7 lokakuu 2020 - 21:02
person Ville Pursiainen

KuPS pelaa pois rästipelejään ja kohtaa viikon toisessa kotiottelussaan HIFKin. Ottelu alkaa klo 18.30.

KuPS on tasapistein Veikkausliigan kärjessä yhdessä HJK:n kanssa ottelun vähemmän pelanneena. Joukkue on kovassa vireessä, mutta europelien mukanaan tuoma otteluruuhka aiheuttaa omat haasteensa, tiukassa pelitahdissa paras pelivire voi hävitä. Tuloskunto on kuitenkin toistaiseksi pysynyt hyvänä, maanantaina ottelussa KuPS tasasi pisteet 1-1-tasapelissä Ilvestä vastaan.

Urho Nissilä ottaa roolia Ilmari Niskasen lähdön jälkeen, Nissilä osui Ilves-ottelussa ja tehnyt tälle kaudelle neljä osumaa. Ilvestä vastaan KuPS vei laukaukset kohti maalia 12-5, joten tilanteita kotijoukkue pystyi luomaan runsaasti. KuPS on sarjan toiseksi tehokkain joukkue maalien määrässä, ja myös päästettyjen maalien suhteen joukkue on Veikkausliigan eliittiä, 14 päästettyä osumaa on toiseksi vähiten FC Hongan jälkeen.

HIFK taistelee tiukasti paikasta ylempään loppusarjaan ja kuuden joukkoon. Joukkue on juuri kuudentena tasapistein seitsemäntenä olevan FC Lahden kanssa, mutta HIFK on pelannut ottelun vähemmän. Viimeisen kuuden ottelun saldo on 2-3-1, joten tulokset ovat vaihdelleet mutta pisteitä on kertynyt tasaisesti. Viime kierroksella joukkue tasasi pisteet FC Hongan kanssa 1-1-tuloksella, joka oli hyvä suoritus.

Vieraskentällä HIFK on pelannut saldolla 4-1-3, joka on sarjan neljänneksi paras noteeraus. Neljän ottelun voitoton putki varmasti syö joukkuetta, joka voi näkyä ylimääräisenä hermostumisena kentällä. HIFK on kasattu fiksusti, sillä joukkueessa on monta tasavahvaa pelaajaa. Sakari Mattila on näyttänyt jalkojen yhä kulkevan, ja tulostakin on tullut neljän maalin verran. Sakari Tukiainen ja Luis Henrique ovat myös osuneet neljästi. HIFKin tasaisuus kääntyy myös joukkueen kehityksen kohteeksi, puolustus ja hyökkäyspää ovat liian tasapaksuja, jotta joukkue pystyisi taistelemaan mitaleista.

KuPS on pelannut paljon viime viikkoina, mutta kotikentällä joukkueen peli on kulkenut mukavasti. Kolme päivää sitten pelattu Ilves-peli painaa varmasti jaloissa Eurooppa-liigan otteluista puhumattakaan, mutta joukkue on kynsin hampain kiinni toisessa peräkkäisessä Veikkausliigan mestaruudessa. Ottelusta voi tulla edelliset seikat huomioiden tiukka kamppailu pisteistä, mutta kotijoukkueella on selkeä etu puolellaan ja materiaali puoltaa kotivoittoa, mikäli pelaajien kuntopohja kestää ja loukkaantumisilta vältytään. Kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi KuPSin 3-0 vierasvoittoon.

Pelivalinnat | Panostus

KuPS & ottelussa yli 1.5 maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,78

Kokonaismaalimäärä 2-3 | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,00

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord