Veikkausliiga: FC Lahti – FC Inter | Iso kamppailu pisteistä

schedule 31 elokuu 2020 - 09:03
person Ville Pursiainen

Veikkausliigassa pelataan maanantaina yksi ottelu, jossa FC Lahti haastaa Turun Interin. Ottelu alkaa klo 18.30.

Veikkausliigassa kuudentena oleva Lahti on viime kierroksilla menettänyt arvokkaita pisteitä. Edellisessä ottelussa joukkue jäi 2-2-tasapeliin sarjanousija Hakaa vastaan, tätä ennen Tampereen Ilves voitti kotonaan Lahden 3-1. Pistemenetyksistä huolimatta Lahti on pelannut koko kauden ajalta hyvää futista saldolla 4-4-3 maalierolla 16-16.

Tasaisuus onkin Lahden vahvuus. Joukkue luottaa omaan pelisysteemiinsä ja pelaajilla on selkeät roolit kentällä. Jasin Assehoun on iskenyt jo viisi maalia Lahdelle, ja suurin otsikoin seuraan tullut Vahid Hambo on osunut kahdesti. Lahden alakerrassa ahkeroivat Timi Lahti ja Kari Arkivuo ovat myös onnistuneet jo maalinteossa, mutta miesten meriitit ovat nimenomaan puolustuksessa, joka onkin esiintynyt miehekkäästi valtaosan kaudesta. Kotonaan Lahti on tällä kaudella pelannut 2-2-1.

FC Inter johti pitkään Veikkausliigaa, mutta tähän otteluun joukkue lähtee sarjataulukon toiselta sijalta. Veikkausliigassa tuli viime viikolla Turun derbyssä yllätystappio 1-0-lukemin, jonka jälkeen Inter taisteli Eurooppa-liigan karsinnoissa Honvedia vastaan, häviten lopulta jatkoajalla 2-1 lukemin. Veikkausliigassa eroa sarjakärkeen on viisi pistettä, tosin Inter on pelannut ottelun vähemmän kuin HJK.

Timo Furuholm on ollut liekeissä osuessaan Interille jo kahdeksan kertaa kauden aikana. Taiki Kagayama on osunut kolmesti  ja taustalta löytyy myös kahden maalin miehiä. Inter on tehnyt kauden aikana 21 osumaa ja päästänyt 10, joten myös sillä on kenttätasapaino ollut kunnossa. Joukkueen otteluista ei ole tullut yleensä mitään maalijuhlia, vaan tiivisi puolustus ja 1-2 tehtyä maalia ottelussa ovat tuoneet mukavasti pisteitä. Vieraissa joukkue on pelannut 2-1-3, joka on sarjan ylempää keskikastia.

Joukkueet kohtasivat Suomen cupissa kesäkuussa, jossa Inter nappasi komean 5-0 voiton. Viimeisesti kuudesta kohtaamisesta Inter on voittanut kolme, kahdesti on pelattu tasan ja kerran on Lahti juhlinut voittoa. FC Inter on pelitavallisesti edellä, mutta Lahden kokoonpanosta löytyy mielenkiintoisia nimiä. Joukkueilla ei isoja kokoonpanohuolia ole, joten molemmat joukkueet pääsevät parhailla mahdollisilla miehillä mittelöön. Mikäli Inter on tioipunut europelitappiosta, niukka vierasvoitto kelpaa pelilapuille mukaan, mutta maaliodotusarvo ottelussa ei ole kovin korkea.

Pelivalinnat | Panostus

FC Inter | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,91

Alle 2.5 maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,96

 

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord