Valioliiga: Burnley - Sheffield United

Valioliiga: Burnley – Sheffield United | Kamppailu isoista pisteistä

Tiistaina Valioliigassa pelataan useampi ottelu. Burnleyn ja Sheffield Unitedin välillä nähdään mielenkiintoinen kamppailu isoista pisteistä, kun molemmat joukkueet majailevat Valioliigan häntäpäässä. Ottelu alkaa klo 20.00.

Burnleyn vire on paranemaan päin vaikean alkukauden jälkeen, kuusi viimeisintä ottelua ovat sujuneet saldolla 2-2-2. Viime kierroksen ottelussa Leedsiä vastaan Burnley oli todella lähellä tasapeliä, mutta taipui lopulta niukkaan 0-1-tappioon. Joukkue vei nimiinsä laukaukset kohti maalia ja maalintekoyritykset menivät lähes tasan, ainoastaan viimeistelyn tehottomuus vei tasapelin. Joukkue on voittanut viime kierroksilla Arsenalin ja Wolverhamptonin, joten potentiaalia joukkueessa piisaa sarjassa säilymiseen.

Maalinteko on asia joka sakkaa tällä hetkellä Burnleyssä eniten. Joukkue on viimeistellyt ainoastaan kahdeksan osumaa 14 ottelussa, eli keskiarvo on lähempänä puolta maalia per pelattu peli. Joukkuetta ei aikaisempinakaan kausina tunnettu maalintekokyvystään, mutta vastaavilla tehoilla kaudesta tulee pitkä ja vaikea. Chris Wood ja Ashley Barnes ovat pysyneet jo tovin terveinä, joten tehoja kärkiparilta on odotettavissa kauden edetessä. Luontaiset maalintekijät ovat muuten vähissä, joten kaksikon varassa on paljon toiveita ja paineita.

Sheffield Unitedin alkukausi on ollut painajainen. Joukkue on sementoitunut sarjan viimeiseksi ja joukkue on edelleen ilman ensimmäistäkään voittoa. Kuuden viime ottelun otannalla saldo on 0-1-5 ja eroa sarjapaikan säilyttämiseen on 11 pistettä. Unitedin voitoton putki on kestänyt jo 17 ottelua, joten itseluottamus tai pelivire ei varmasti ole parhaimmillaan. Joukkue on myös Valiioliigan huonoin vierasjoukkue saldolla 0-1-6 /-10.

Jos ei Burnleyn maalinteko ole kohdillaan, samaa voi sanoa myös Unitedista. Joukkue on viimeistellyt kahdeksan osumaa viiteentoista otteluun, joten myös Unitedin suurin ongelma on selvillä. Näillä maalimäärillä joukkue ei voi nousta turvaan, vaan tehoja on löydyttävä radikaalisti enemmän. David McGoldrick on iskenyt pallon maaliin neljästi, mutta hyökkääjä kaipaisi kipeästi taustatukea muulta joukkueelta. Unitedilta on sivussa puolustuspään ja keskikentän pelaajia, joista hieman miinusta vierailijoille.

Joukkueet pelaavat isoista pisteistä tiistaina, joka voi näkyä pelitavallisesti. Kotijoukkueelle tasapelikin olisi ihan tyydyttävä tulos, mutta United alkaa kohta kaipaamaan isompia pistepotteja. Molemmat joukkueet kamppailevat maalinteon tuskan kanssa, joka lisää tasapelin mahdollisuutta ja alhaista maalimäärää. Burnley on niukka suosikki kotikentällään, Leeds-ottelu oli tuloksesta huolimatta lupauksia antava, ja kotikentällään joukkue pystynee murtamaan Unitedin puolustuksen edes kerran. Maali-iloittelua ottelussa tuskin nähdään.

Pelivalinnat | Panostus

Burnley | 1,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,40

Sheffield United alle 0.5 maalia | 1,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,69

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord