Valioliiga: Brighton – Manchester United | Tiukka kamppailu luvassa

schedule 30 kesäkuu 2020 - 18:41
person Ville Pursiainen

Tiistai-illassa pelataan myös Valioliigaa, kun yhteen ottavat Brighton sekä Manchester United. Ottelu alkaa klo 22.15.

Brightonin vire on ollut kelpo koronatauon jälkeen. Arsenal-kotivoitto ja Leicesterin kanssa pelattu o-o-tasapeli ovat tuoneet joukkueelle arvokkaita pisteitä. Brighton on Valioliigassa sijalla 15 ja samalla kuusi pistettä putoamisviivan yläpuolella. Joukkue muokkasi pelityyliään kauden alla ja tulokset ovat olleet vaihtelevia. Sarjapaikan säilyttäminen on joukkueen ainoa tavoite ja se on mahdollista saavuttaa.

Kotitaulukossa Brighton on sijalla 14, saldo 0n 5-6-4 /+3, joten kotikentällä pistekertymä on hyvä. Joukkue on nippa nappa pystynyt viimeistelemään yli maarin per peli-tahdilla, vaikka viime kausien hyökkääjätähti Glenn Murray on osunut vain kerran maalipuiden väliin. Uusitun pelitavan myötä tehoja on löytänyt Neal Maupay yhdeksällä osumallaan.

Manchester United jatkaa tappiottomalla tiellä. Viikonloppuna joukkue kaatoi Norwichin FA Cupin ottelussa jatkoajan jälkeen lukemin 2-1. Tappiottomien otteluiden sarja on 14 kamppailun mittainen, joista peräti yhdeksän on vierasotteluita. Ole Gunnar Solskjaer on saanut joukkueena pelaamaan hienosti yhteen ja Bruno Fernandesin hankinta keskikentälle on ollut kuin kirsikka kakun päällä, United jahtaa edelleen Valioliigan neljättä sijaa, jolla se etenisi ensi kaudeksi Mestarien liigaan. Eroa neljäntenä olevaan Chelseaan on viisi pistettä, joten pistemenetyksiin ei olisi juurikaan varaa.

Viikonloppuna pelatussa cup-ottelussa United kierrätti pelaajistoaan, joten pelikunto pitäisi olla hyvä. Joukkue ei kärsi loukkaantumisista, vaan kaikki ykköskorin pelimiehet ovat pelikunnossa. Unitedin vierassaldo on 4-5-6 /-3, mutta tilastoa painaa  Unitedin vaisu alkukausi. Jo pidemmän aikaan kaikki tärkeimmät tilastot ovat näyttäneet ylöspäin. Joukkueen puolustuspeli on uomissaan ja hyökkäys tuottaa laadukkaita tekopaikkoja useampaankin otteeseen pelin aikana. Marcus Rasfordilla ja Anthony Martialilla on kasassa 14 osumaa kummallakin, joten hyökkäyspäässä United osaa olla myös vaarallinen, Bruno Fernandes on myös osunut jo kolme kertaa seitsemässä ottelussa.

Joukkueiden keskinäinen historia on värikäs, United on vienyt neljä edellistä kotiotteluaan Brightonia vastaan ja Brighton taas kaksi edellistä kotiotteluaan Unitedia vastaan. Brightonin kenttätasapaino on kunnossa ja Leicesterin jättäminen nollille on oiva työnäyte joukkueen vireestä. Lepoetu puoltaa myös Brightonia, vaikka United kierrätti pelaajiaan viime ottelussa. Luvassa on vähämaalinen kamppailu, mutta hyvävireinen United ratkaisee sen nimiinsä useammankin kuuman pelaajan tuoman momentumin vuoksi. Helpolla pisteet eivät kuitenkaan vierailijoille jää.

Pelivalinnat | Panostus

Manchester United voittaa päästämättä maalia | 1/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,45

Alle 2.5 maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,80

 

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord