VIHJEET: St. Louis Blues - Boston Bruins

NHL: St. Louis Blues – Boston Bruins | Pystyykö Bruins venyttämään sarjan seitsemänteen peliin saakka?

NHL:n pudotuspelit ovat edenneet kohti loppua. Tänään yöllä pelataan kuudes finaaliottelu, jossa vastakkain pelaavat St. Louis Blues – Boston Bruins

Hieman yllättävästi kuskin paikalla tällä hetkellä on Blues. Blues on yhden voiton päässä himoitusta Stanley Cupista. Viidennessä kohtaamisessa Blues voitti hieman kyseenalaisella maalilla. Bruins oli tappiosta huolimatta pelillisesti nuottipaitoja edellä.

Vaikka Bruins on tällä hetkellä altavastaajan paikalla, mutta en usko, että Bruins tulee häviämään tätä finaalisarjaa. Peliesitykset ovat olleet kokonaisvaltaisesti hyvät. Maalivahti Tuukka Rask pelaa edelleen erittäin huikeata sarjaa ja antaa joukkueelle mahdollisuuden voittaa joka kerta.

Bruinsin ykköskenttä on ollut finaalisarjan aikana liian paljon pimennossa. Brad Marchand on ollut näkymätön hahmo kentällä. Patrice Bergeron on ainut, joka saa allekirjoittaneelta puhtaat paperit kouraan. Bergeronilla on hieman loukkaantumisia, joten se näkyy hänen pelissään. David Pastrnak on myös ollut pimennossa.

Bluesin pelaajista on pakko nostettava esiin Ryan O’Reilly. Kyseessä on todella kova kahdensuunnan hyökkääjä ja erinoimainen aloittaja. O’Reilly on onnistunut hyvin pitämään Bruinsin nimekkäät tähdet hänen pimennossaan. Maalilla Jordan Binnington pelaa varmasti eikä osoita jännittävän yhtään isoja pelejä – lukuunottamatta yhtä peliä joka päättyi Bruinsin 7-2 voittoon.

888sport tarjoaa erinomaisen tervetuliaistarjouksen uusille asiakkailleen!

NAPPAA JOPA 100 € BONUSRAHAA VEDONLYÖNTIIN!

Kykeneekö Blues puolustamaan tänään tarpeeksi hyvin Bruinsia vastaan?

Bruins tulee heti pelin alusta todella kovaa päälle. Pieniä riskejä Bruins tulee ottamaan, sillä kyseinen peli on pakko voittaa – radikaaleja ratkaisuja on kentällä tehtävä. Bruins koki viime pelissä vääryyttä. Nuottipaitojen voittomaalia edeltänyt tilanne oli jäähyn arvoinen, joka jäi viheltämättä. Vastaan asettuu siis erittäin ärsytetty Bruins.

Bruinsin ykköskenttä tulee olemaan tänään näkyvässä roolissa. Bergeron ja kumppanit tietävät, että tänään on tultava onnistumisia. Johtavat pelaajat yleensä ovat ratkaisevia tekijöitä näissä isoissa peleissä. Pystyykö Blues vastaamaan herrojen maalintekokilpailuun Vladimir Tarasenkon johdolla?

Odotettavissa on kumminkin tasainen kamppailu, joka lopulta kääntyy Bruinsin eduksi. Pelissä virheet minimoidaan, eikä varmasti kovin montaa jäähyä tulla näkemään. Bruinsin ylivoima on NHL:n vaarallisin ollut koko kauden ajan – jos paikka tulee, Bruins sen myös hyödyntää aivan varmasti.

Peli pelataan Enterprise Centerissä.

Pelivalintani: 

Boston Bruins ML

BETSSON TARJOAA KERTOIMEN 2,02

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord