NHL: Philadelphia Flyers - Montreal Canadiens

NHL: Philadelphia Flyers – Montreal Canadiens | Canadiens vaarassa pudota

Ensi yönä NHL:ssä pelataan taas pudotuspelikiekkoa, sillä Philadelphia Flyers ja Montreal Canadiens ottavat toisistaan mittaa viidennettä kertaa. Ottelusarja on tällä hetkellä tilanteessa 3-1, joten Canadiensin on pakko voittaa, jos he haluavat vielä jatkoon päästä. Ottelu pelataan ilman yleisöä Scotiabank Areenalla Torontossa.

Puolustuspelaaminen isossa roolissa

Edellinen ottelu päättyi Philadelphia Flyersin 2-0 voittoon. Tämä oli jo toinen kerta peräkkäin, kun Montreal jää ottelussa ilman maaleja. Jos Montreal jatkaa samanlaista pelaamista seuraavassakin ottelussa, niin putoaminen on varmaa. Montrealin pelaamisesta puuttuu pudotuspeleihin vaadittava halukkuus voittaa, sillä joukkue on kentällä tällä hetkellä aivan hajuton ja mauton. Pelissä ei ole minkäänlaista tunnetta, emme näe taklauksia, emmekä oikeastaan mitään muutakaan – pojat vain hieman höntsäilevät kentällä.

Tietenkään kaikki ei ole pelkästään Montrealin heikkoutta, vaan osittain tämä johtuu Flyersin täydellisestä puolustuspelaamisesta. Yksinkertaisesti Montreal ei pääse otteluissa ollenkaan kunnollisille tekopaikoille, vaan kaikki laukaukset tulevat huonommilta sektoreilta. Carter Hart pitää huolen siitä, että helpot laukaukset liimataan räpylään, eikä vaarallisia reboundkiekkoja pudotella eteen. Molempien joukkueiden pelityyli on puolustusvoittoinen, jonka takia ottelut hieman ovat tylsiä katsojan silmistä. Kaikki edelliset ottelut ovat päättyneet alle 5,5 maaliin, johon ei todennäköisesti ole muutosta tulossa – pelivalinnaksi en tuota suosittele heikon kertoimen takia.

Montreal Canadiensin hyökkääjistä ainoastaan Jesperi Kotkaniemi saa allekirjoittaneelta puhtaat paperit käteen. Kaikki muut ovat pelanneet aivan surkeasti, niin pelillisesti kuin tuloksellisesti. Philadelphia Flyersin hyökkäyspelaaminen on myös ollut hieman tehotonta, mutta voittoja he sentään pystyvät nappaamaan. Claude GirouxSean Couturier ja kumppanit ovat olleet vielä tuloksellisesti heikkoja, mutta muut ovat kunnostautuneet pisteiden valossa. Flyersin peli ei siis kaadu ykköskorin pelaajien tehottomuuteen, joka on hyvä asia – jatkoa ajatellen kärkipelaajien kannattaisi herätä.

Carey Price on kantanut Montreal Canadiensia näissä pudotuspeleissä, mutta ei yhdellä pelaajalla sotaa voiteta. On vaikea kuvitella Montrealin parantavansa peliään niin paljon, että se pystyisi Flyersin kaatamaan ja välttämään putoamisen. Lähdetään liuskalle pelaamaan Philadelphia Flyersin voittoa varsinaisella peliajalla.

Pelivalinta | Panostus

Philadelphia Flyers | 3/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,20

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord