NHL: Minnesota Wild – Colorado Avalanche | Luvassa suurimaalinen ottelu?

schedule 31 tammikuun 2021 - 20:47
person Joel Sallinen

Viime yönä käydyssä ottelussa Colorado otti selkeän niskalenkin Minnesota Wildista. Colorado otti ottelun haltuun jo ensimmäisessä erässä ja toisen erän alun Mikko Rantasen maalin jälkeen peli tuntui jopa hieman taputellulta. Vaikka toinen erä oli Wildilta ottelun paras, ei joukkue onnistunut maalinteossa. Kolmannen erän loppupuolella Colorado paketoi ottelun lopullisesti ja voitti ottelun lukemin 1-5. Tänään pelataan ottelun uusinto ja ainakin Minnesotalta voidaan odottaa enemmän maaleja. Colorado passittaa maaliin tänään Hunter Miskan. 26-vuotias maalivahti on tähän mennessä starttanut vain yhden ottelun NHL-jäillä ja tuo oli Los Angeles Kingsiä vastaan. Colorado hävisi ottelun lukemin 4-2.

Monien papereissa kauteen mestarisuosikkina lähtenyt Colorado Avalanche ei ole löytänyt vielä tässä vaiheessa sellaista suorittamisen tasaisuutta, jota joukkueelta odotetaan. Vaikka nyt joukkue on kolmen ottelun voittoputkessa, on edellinen Sharksia vastaan käyty ottelupari ainoa, mistä joukkue on onnistunut tuplavoiton ottamaan.

Minnesotan alkukaudessa otteluparien toinen ottelu on ollut tähän mennessä se suurempi maalisempi. Sitä odotetaan myös tänään. Wild ei pelannut eilen mitenkään omalla tasollaan ja parannusta on odotettavissa. Maalivahti Cam Talbotin pelikunnosta ei ole vielä tietoa vihjaushetkellä. Hän oli varamaalivahtina jo eilen. Neljä edellistä starttia ottanut Kaapo Kähkönen on päästänyt noissa otteluissa peräti 14 maalia. Varsinkin jos Kähkönen aloittaa, voidaan tänään odottaa reilumaalista ottelua.

Vaikka Talbot aloittaisi, on Miskan todelliseen onnistumiseen vaikea uskoa.

Pelivalintamme: Over 6
Panostus: 2/3 yksikköä