Mestarien liiga: Manchester City - Marseille

Mestarien liiga: Manchester City – Marseille | City suosikkina otteluun

Viimeiset Mestarien liigan lohkovaiheen ottelut pelataan keskiviikkona. Jatkopaikan jo varmistanut Manchester City kohtaa lohkon viimeisenä olevan Marseillen klo 22.00 alkavassa ottelussa.

Manchester Cityn vire on parantunut koko ajan syksyn myötä. Joukkueella on neljä tappiotonta ottelua peräkkäin, joista kolme on voittoja. Valioliigassa City on noussut lähemmäksi kärkeä ja antaa varmasti oman panoksensa mestaruusotteluun. Mestarien liigassa paikka kevään pudotuspeleihin on ollut jo pidemmän aikaan varma.

City on viime viikkoina kierrättänyt pelaajia Valioliigan ja Mestarien liigan välillä. Kierrättämisestä huolimatta vastuunkantajia löytyy ja Cityn rosterilla kierrätyskään ei huomattavasti heikennä joukkueen iskukykyä. Mestarien liigassa maaliero viiden ottelun jälkeen on 10-1, joka kertoo kaiken tarvittavan Cityn iskukyvystä. Vaikka joukkueen sisällä hyökkääjät ovat kärsineet loukkaantumisista, on Ferran Torres kolmella maalillaan joukkueensa paras maalintekijä tässä turnauksessa. Phil Foden, Raheem Sterling, Riyad Mahrez, Gabriel Jesus ja Torres ovat pelaajia, joiden välillä Pep Guardiola pystyy pallottelemaan.

Marseillen taival Mestarien liigassa on ollut kivikkoinen. Joukkueen saldo on 1-0-4 ja maaliero 2-10. Ainoa voitto on tullut lohkon kolmosta Olympiakosta vastaan, mutta muuten  Marseille on jäänyt täysin telineisiin turnauksessa. Ligue 1:ssä Marseille on neljäntenä ja täysin mukana jopa taistelussa kotimaan sarjan mestaruudesta.

Marseillen panoksena ottelussa on lohkon kolmossija ja paikka Eurooppa-liigan pudotuspeleihin. Vaikka City tulee kierrättämään pelaajistoaan, on se silti kotikentällä todella vaikeasti lyötävissä. Dimitri Payet on joukkueensa paras ja ainoa maalintekijä Mestarien liigassa kahdella maalillaan. Joukkueen taso ei vaan millään riitä vielä kaikkein isoimmassa seurajoukkueturnauksessa, mutta Marseille on hyvällä tiellä tulevaisuutta ajatellen.

Manchester Cityn kokoonpanoa kannattaa tarkkailla ottelun alla. Joukkue kierrättänee pelaajiaan mutta siitä huolimatta taso on erittäin kova. City voitti ensimmäisen kohtaamisen vieraissa 3-0 ja kotiottelussa odotetaan vähintään samanlaista tulosta. Cityn puolustus on löytänyt muotonsa ja se onkin pitänyt viimeisessä kuudessa ottelussaan peräti viisi kertaa maalinsa koskemattomana. Cityn kotivoitto lapulle höystettynä Marseillen maalittomuudella kelpaa hyvin.

Pelivalinnat | Panostus

Manchester City voittaa päästämättä maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,12

Manchester City yli 2.5 maalia | 1,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,26

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord