Mestarien liiga: Lyon - Bayern München

Mestarien liiga: Lyon – Bayern München | Lyon vailla mahdollisuuksia

Mestarien liigassa ratkaistaan keskiviikkona toinen finalisti, kun jättipaukun järjestänyt Lyon kohtaa kenties suurimman suosikin Bayern Münchenin. Ottelu alkaa klo 22.00.

Lyon tiputti todellisen pommin ja voitti Manchester Cityn yksiosaisessa puolivälierässä 3-1-lukemin. Lyon oli ollut aikaisemmin myös Citylle pirullinen vastustaja, ja sama kaava toistui jälleen. Lyon on enää kahden askeleen päässä koko turnauksen voitosta, mutta nyt vastassa on kaikista kovin haaste.

Memphin Depay on kuudella maalillaan Lyonin kovin maalitykki Mestarien liigassa, ja vaikka puolivälierissä hyökkääjä jäi ilman osumia, on Depay isossa roolissa. Myös Moussa Dembele on noussut isompaan rooliin Lyonin hyökkäyksessä (puolivälierässä kaksi osumaa) joten jo tulevaa Ligue 1-kautta ajatellen Lyonilla alkaa olemaan paketti hyvin kasassa.

Bayern Münchenin meno on aivan vastustamatonta. Joukkue murskasi FC Barcelonan puolivälierässä tyrmäävin 8-2-lukemin ja jatkoi huimia putkiaan. Joukkue on pelannut nyt jo 25 ottelua ilman tappiota, joista se on voittanut viimeiset 20. Bayern München tekee tällä hetkellä kentällä täysin mitä tahtoo, ja vastustajat ovat yksi kerrallaan joutuneet sivusta seuraajien rooliin.

Robert Lewandowski johtaa joukkoja upealla esimerkillä, 14 osumaa kahdeksassa Mestarien liigan kamppailussa on upea suoritus. Serge Gnabrylla on seitsemän osumaa, Thomas Müllerilla neljä ja kolmella eri pelaajalla kolme maalia. Joukkueen laajuus ja varmuus on jotain mitä ei usein nähdä, joukkue hyökkää ja puolustaa tiiviinä kollektiivinä, jota vastaan on todella vaikea pelata täyttä 90-minuuttista.

Bayern München on suosikki viemään ottelun ja koko turnauksen nimiinsä. Viimeisimpinä uhreina ovat Chelsea lukemin 4-1 ja FC Barcelona lukemin 8-2. Lyon ei lukeudu näiden joukkueiden tasolle, ja Lyonilla kävi hitonmoinen munkki Cityä vastaan useammankin kerran. Bayern München lyö reilut lukemat taululle eikä jätä mitään sattuman varaan.

Pelivalinnat | Panostus

Yli 3.5 maalia | 2,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,89

Bayern München voittaa vähintään kolmen maalin erolla | 1,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,55

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord