KHL: Sibir Novosibirsk – Traktor Tsheljabinsk | Jatkuuko kotijoukkueen tappioputki?

schedule 21 lokakuu 2020 - 04:05
person Jarkko Mäensivu

Sibir Novosibirsk ja Traktor Tsheljabinsk kohtaavat KHL:n runkosarjaottelussa. Ottelu pelataan Sibir Areenalla Novosibirskissä. Kiekko putoaa jäähän kello 15:30 iltapäivällä. Sibir Novosibirsk ja Traktor Tsheljabinsk eivät ole kohdanneet toisiaan ennen tämän päiväistä ottelua.

Kotijoukkue Sibir Novosibirsk on pelannut kuluvalla kaudella 19 ottelua, joista se on kyennyt voittamaan ainoastaan viisi (5) kamppailua. Edellisessä ottelussaan Sibir Novosibirsk kohtasi Ak Bars Kazanin, joka päättyi Ak Bars Kazanin 3-1-voittoon. Sibir porskuttaa tällä hetkellä todella ikävässä kuuden ottelun tappioputkessa. Joukkue majailee itäisen konferenssin kymmenentenä 13:a sarjapisteellä. Joukkueen maaliero on 51:64, eli joukkue on päästänyt enemmän maaleja omiin kuin tehnyt vastustajan nuottaan.

Vierasjoukkue Traktor Tsheljabinsk on vuorostaan pelannut tällä kaudella 17 ottelua, joista se on kyennyt voittamaan kymmenen kappaletta. Edellisessä ottelussaan Traktor Tsheljabinsk kohtasi Neftehimik Nizhnekamskin, joka päättyi Traktorin 6-3-voittoon. Traktor Tsheljabinsk on tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkessa. Itäisessä konferenssissa Traktor majailee sijalla kuusi (6) ja sarjapisteitä sillä on kasassa 22. Traktorin maaliero on tällä hetkellä 46:32.

Sibir uiskentelee todella syvissä vesissä

Kotijoukkue Sibirin pelaaminen on ollut karseaa katsottavaa. Joukkue porskuttaa kuuden ottelun tappioputkessa, eikä pelaamisessa ole näkynyt parantumisen merkkejä viime otteluissa. Sibir on päästänyt näiden kuuden ottelun aikana jopa 20 maalia omaan päähän, kun päästät 3-4 maalia jokaisessa pelissä, niin todennäköisesti häviät ottelun. Kaiken lisäksi Sibirin heikon hyökkäyspelaamisen takia kyseisillä maalimäärillä on erittäin vaikea voittaa. Mikael Ruohomaa on Sibirin tehokkain hyökkääjä, joka kertoo jo paljon joukkueen laadusta. Sibirin joukkueella on todella heikko hyökkäys- ja puolustusosasto verrattuna vierailijoihin.

Traktorin pelaaminen on vuorostaan ollut varsin mallikasta lähiaikoina. Joukkueen pelaaminen ei enää roiku vain yhden kentällisen varassa, vaan joukkue on alkanut tekemään tulosta laajalla rintamalla. Ykkös- ja kakkoskenttä ovat ns. tuloskenttiä, jotka kykenevät aivan varmasti pistämään Sibirin puolustuksen tiukoille. Traktorin paras pistemies on Tomas Hyka, joka on nakuttanut tehot 4+9=13. Vierailijoille tarjoillaan erinomaista kerrointa, johon allekirjoittanut tarttuu mieluusti. Traktorilla on hyvä vire päällä, eikä Sibirin pelaaminen ole vakuuttanut ollenkaan. On erittäin vaikea kuvitella, että Sibir olisi muutamassa päivässä saanut pakettinsa kasaan.

Traktor Tsheljabinsk | 2/5 yksikköä

leovegas TARJOAA KERTOIMEN 2,55

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord