Dynamo Moskova - Metallurg Magnitogorsk

KHL: Dynamo Moskova – Metallurg Magnitogorsk | Odotettavissa tiukka kamppailu pisteistä

Dynamo Moskova ja Metallurg Magnitogorsk kohtaavat toisensa tiistain KHL-kierroksella. Ottelu pelataan Moskovassa VTB-Areenalla kello 18:30.

Kotijoukkue Dynamo Moskova on pelannut kuluvalla kaudella 30 ottelua, joista saldona on 17 voittoa ja 13 tappiota. Sarjapisteitä joukkueella on kasassa 38 kappaletta, jonka myötä joukkue majailee läntisessä konferenssissa sijalla neljä. Omassa divisioonassaan Dynamo Moskova on vuorostaan kolmantena. Dynamo Moskova on tehnyt tällä kaudella 88 maalia vastustajan nuottaan, ja omissa on kolissut 77 kertaa. Joukkue porskuttaa tällä hetkellä kahden ottelun mittaisessa voittoputkessa.

Vierasjoukkue Metallurg Magnitogorsk on pelannut kuluvalla kaudella 32 ottelua, joista saldona on 18 voittoa ja 14 tappiota. Sarjapisteitä Magnitogorskilla on kasassa 40, jonka myötä joukkue majailee itäisessä konferenssissa sijalla viisi. Kharlamov-divisioonassa joukkue on kolmantena. Magnitogorsk on paukuttanut vastustajan päähän 85 maalia, ja omassa päässä kiekkoa on jouduttu noukkimaan maalin perukoilta 76 kertaa. Magnitogorsk on tällä hetkellä myös kahden ottelun mittaisessa voittoputkessa.

Tiukka kamppailu luvassa

Molemmat joukkueet ovat pelanneet aikalailla samanlaisen kauden, sillä tilastojen merkeissä molemmat ovat lähellä toisiaan. Myös materiaaliltaan joukkueet ovat aikalailla yhtä tasavahvat. Kotijoukkue Dynamo Moskova on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,03 maalia, kun taas vastustaja Magnitogorsk on nakuttanut 2,74 maalia, joten ero ei ole suuri. Omissa on Dynamo Moskovalla kolissut keskimäärin ottelua kohden 2,66 maalin verran, kun taas Magnitogorskilla on omissa kolissut keskimäärin 2,45 maalin verran – erot eivät ole kummassakaan suuret, joka näkyy molempien sijoituksessa sarjataulukossa.

Ottelu tulee olemaan erittäin tiukka, kun kaksi samankaltaista joukkuetta kohtaavat toisensa. Molemmilla on alla kahden ottelun voittoputki, eikä kummankaan joukkuetta piinaa merkittävät poissaolot, joten molemmat pääsevät lähtemään illan otteluun ihanteellisesta lähtökohdasta. Tasapelille on tarjolla huikeaa kerrointa, vaikka todennäköisyys tasapelille on suhteellisen suuri. Pelisuositukseni otteluun on se, että ottelu tulee päättymään tasapeliin.

Pelivalinta | Panostus

Tasapeli | 1,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 4,10

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord