KHL: Avtomobilist Jekateringburg - Salavat Ufa

KHL: Avtomobilist Jekateringburg – Salavat Ufa | Jatkuuko kotijoukkueen tappioputki edelleen?

Avtomobilist Jekateringburg ja Salavat Ufa kohtaavat toisensa maanantain KHL-kierroksella. Ottelu pelataan Uralets Areenalla Jekateringburgissa kello 16:00.

Kotijoukkue Avtomobilist Jekateringburg on pelannut kuluvalla kaudella 29 ottelua, joista saldona on 17 voittoa ja 12 tappiota. Sarjapisteitä joukkueella on kasassa 39 kappaletta, jonka myötä joukkue majailee itäisessä konferenssissa sijalla kuusi (6). Kharlamov-divisioonassa Avtomobilist on neljäntenä. Avtomobilist on tällä hetkellä viiden ottelun mittaisessa tappioputkessa. Maaleja joukkue on onnistunut takomaan yhteensä 91 maalia vastustajan päähän ja omissa on kolissut 77 kertaa.

Vierasjoukkue Salavat Ufa on pelannut tällä kaudella 32 ottelua, joista saldona on 19 voittoa ja 13 tappiota. Sarjapisteitä joukkueella on kasassa 41, jonka myötä joukkue majailee itäisessä konferenssissa sijalla neljä (4). Chernyshev-divisioonassa joukkue on toisena aivan Avangard Omskin perässä. Salavat Ufa kohtasi edellisessä ottelussaan Pietarin SKA:n. Tämä ottelu päättyi Pietarin SKA:n voittoon lukemin 3-2 voittolaukausten jälkeen. Ennen tätä ottelua Salavatilla oli kolmen ottelun voittoputki. Salavat on tehnyt tällä kaudella 98 maalia ja päästänyt 88.

Avtomobilistilla heikompi hetki pelaamisessa

Avtomobilist Jekateringburg on ajautunut ikävään viiden ottelun tappioputkeen, joka ei ole tälle joukkueelle normaalia. Toki vastustajat ovat olleet kovia, mutta normaalisti suorittava Avtomobilist olisi näistä otteluista ainakin muutaman kyennyt kääntämään itselleen. Peter Holland on poissa Avtomobilistin kokoonpanosta, joka vaikuttaa todella vähäisen joukkueen iskukykyyn, mutta ei mitenkään tulokseen merkittävästi. Vuorostaan Nikita Soshnikov ei pelaa enää Salavatin vahvuudessa, kun joukkue teki treidin TsSKA Moskovan kanssa – hauska nähdä, että miten Soshnikovin puuttuminen vaikuttaa Salavatin hyökkäyspelaamiseen.

Kotijoukkue Avtomobilist Jekateringburg on paukuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,14 maalia vastustajan nuottaan, joka on todella hyvä suoritus KHL:ssä. Vierasjoukkue Salavat Ufa on vuorostaan paukuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,06 maalia. Kummankin joukkueen hyökkäyspelaaminen on toiminut tällä kaudella erinomaisesti, eikä pelaaminen ole tyssännyt tehottomuuteen. Puolustuspelaamisessa molemmilla olisi vielä parannettavaa, mutta ei sekään huonolla tasolla missään nimessä ole. Kotijoukkue Avtomobilist on päästänyt keskimäärin ottelua kohden omissa 2,66 maalia, ja Salavat on vuorostaan päästänyt 2,75. Odotettavissa on siis runsasmaalinen ottelu, jos tilastoja katselemme.

Salavat Ufalla on kaikki mahdollisuudet napata täysi pistepotti Avtomobilist Jekateringburgin kustannuksella. Joukkue on pahassa tappioputkessa, eikä pelaaminen ole ollut tuttua Avtomobilistia. Vierailijoille tarjotaan erinomaista kerrointa, johon tänään tartumme kiinni. Salavatin ykköskenttä, joka koostuu suomalaisista, tulee olemaan jälleen kerran tikissä. Pelivalinnat illan otteluun ovat: Salavat Ufa, Draw No Bet (tasapelissä panos palautuu), ja ottelussa yli 5,5 maalia.

Pelivalinta | Panostus

Salavat Ufa DNB | 2/5 yksikköä

Leovegas TARJOAA KERTOIMEN 2,16

Yli 5,5 maalia | 1,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,15

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord