FA Cup: Wolverhampton – Southampton | Vierasjoukkueella alla rankka putki

schedule 11 helmikuun 2021 - 18:08
person Niklas Sallinen

FA Cupin viidennellä kierroksella nähdään mielenkiintoinen kamppailu, kun Wolverhampton kohtaa Southamptonin.

Kotijoukkueen oma maali pysynyt viime aikoina puhtaana

Vaikka Wolvesin maalinteko onkin yskinyt niin positiivisena puolena omissakaan ei ole paljoa kolissut. Viimeksi yli kaksi maalia omiin on mennyt vähän vajaa kuukausi sitten West Bromwichin voittaessa 3-2. Tämä kamppailu on hyvä mahdollisuus Willian Joselle alkaa löytämään maalivirettä. Brassi on pelannut nyt neljä peliä siirryttyään Real Sociedadista ja rekisteröinyt yhden syötön.

Southamptonilla alla murheellinen tappioputki

Southampton lähtee kamppailuun neljän liigapelin tappioputkessa. Näihin lukeutuu myös 9-0 rökäletappio Manchester Unitedia vastaan. Viime kierroksella Newcastle nappasi pisteet itselleen 3-2 voitolla, vaikka pelasi melkein koko toisen puoliajan vajaalla miehityksellä. Southampton sai koko toisen puoliajan aikana vain kaksi vetoa maalia kohti ja toinen niistä oli James Ward-Prowsen upea vapaapotkumaali. Toisesta maalista vastasi ensimmäisellä puoliskolla Liverpoolista lainalle hankittu Takumi Minamino, joka ei kuitenkaan tänään saa rajoitusten takia pelata.

Kyle Walker-Petersin paluu Southamptonin takalinjoille on iso apu tänään, mutta pelaaja tuskin ratkaisee joukkueen maalinteon ongelmia. Wolvesin pitää hyödyntää Southamptonin heikkoutta ja puskea päälle. Kotijoukkue on viime aikoina näyttänyt paremmalta ja heitä uskaltaa tänään pienellä kokeilla

Pelivalintamme: Wolverhampton