FA-cup: Norwich - Manchester United

FA-cup: Norwich – Manchester United | Unitedin vire kestää kierrätystäkin

Lauantaina pelataan FA-cupin neljännefinaali, jossa Teemu Pukin Norwich kohtaa vahvaa virettä uhkuvan Manchester Unitedin. Ottelu alkaa klo 19.30.

Norwichille annettiin vielä mahdollisuus säilyä Valioliigassa, kun kautta päätettiin jatkaa pitkän koronatauon jälkeen. Tulos on ollut karmea, sillä Norwich hävisi heti alkuun molemmat kotiottelunsa Southamptonia ja Evertonia vastaan maalierolla 0-4! Joukkueen paikka Valioliigan hännillä on oikeutettu ja putoaminen hyvin lähellä. Teemu Pukki on koko joukkueen lailla ollut vaisu edellisissä otteluissa.

Norwichin kotisaldo Valioliigassa on sarjan huonoimpia, maalinteko on ollut liikaa Pukin varassa eikä joukkueen laajuus vain riitä vielä pääsarjaan. Alkukaudella peliesitykset olivat hienoja etenkin Valioliigan top 6-seuroja vastaan mutta kauden edetessä yllätysmomentti on mennyt. Kausi voisi saada vielä positiivisen käänteen FA-cupin merkeissä, mutta nyt vastus taitaa olla liian kova, Norwichin katse on myös vielä Valioliigassa, sillä sarjapaikan säilyttäminen on teoriassa mahdollista.

Manchester United puolestaan on ollut nousukunnossa jo pidemmän aikaa. Valioliigan puolella joukkue jahtaa top 4 – paikkaa joka on vielä mahdollinen saavuttaa. ManUlla on peräti 13 ottelun tappioton putki menossa, viime kierroksella joukkue selätti hienosti Sheffield Unitedin voittamalla puhtaasti 3-0. Anthony Martial on löytämässä tehoja ja paukutti hattutempun kyseisessä ottelussa.

Yksi iso syy ManUn nousukunnolle on Bruno Fernandesin hankkiminen joukkueen keskikentälle. Fernandes laukoo hanakasti ja on ylöspäin pelatessa koko ajan vaarallinen. Edellisissä otteluissa Valioliigan puolella on myös nähty että Paul Pogba ja Fernandes mahtuu samaan aikaan keskikentälle, jolloin ManUlla on yksi parhaimmista keskikentän kaksikoista koko Euroopassa.

Sekä Norwichin että ManUn kokoonpanoissa voidaan nähdä kierrätystä, sillä molemmat pelasivat viikolla Valioliigaa. Teemu Pukki aloitti penkiltä edellisen ottelun mutta on jälleen mitä todennäköisemmin kokoonpanossa heti alusta lauantaina. Manchester United on keskellä kiivasta taistelua Mestarien liigan sijoituksista, mutta joukkuetta kiinnostaa takuuvarmasti myös menestyminen FA cupissa ja nostaa pokaali kohti taivasta.

Kierrättämisestä huolimatta ManU on suursuosikki myös vieraissa, sillä joukkueella alkaa olla todella laadukas kokoonpano jossa pelipaikoille on hyviä vaihtoehtoja. Kentällä nähdään varmasti enemmän nuoremman osaston pelaajia, mutta sieltä löytyy kovia tulevaisuuden nimiä, kärjessä sekä Martial että Marcus Rasford ovat kovassa vireessä. United etenee otteluparista jatkoon vaisun Norwichin kustannuksella.

Pelivalinnat | Panostus

Manchester United -1 | 1,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,08

Yli 2.5 maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,77

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord