Eurooppa-liiga: Arsenal – Dundalk | Tasoero selkeä isäntien eduksi

schedule 28 lokakuu 2020 - 22:49
person Ville Pursiainen

Arsenal jatkaa Eurooppa-liiga torstaina kun vastaan asettuu Dundalk Irlannista. Ottelu alkaa klo 22.00.

Arsenalin kausi on alkunut epätasaisissa merkeissä. Valioliigassa joukkue hävisi loppuhetkien osumalla Leicesterille 0-1 ja tappion myötä saldo Valioliigassa on 3-0-3. Joukkue on vahva hyökkäyspäästään, mutta puolustuspää kaipaisi kipeästi vielä vahvistuksia. Eurooppa-liigan avauksessa Arsenal kaatoi itävaltalaisen Rapid Wienin vieraskentällä 2-1.

Arsenalin vahvuus piilee sen hyökkäyspäässä. Pierre-Emerick Aubameyang on takuuvarma maalitykki, ja tulitukea tulee mm. Alexandre Lacazetteltä, Pepeltä sekä laidalta Willianilta. Willianilla on pieniä kolhuja ollut, ja miehen pelikunta ottelun alla on epävarma. Muitakin poissaoloja Arsenalilla on, mutta ei aivan kärkiprofiilin miehiä ole sivussa. Kaiken onnistuessa kohdilleen myös Arsenal osaa pelata tiiviisti ja pitää maalinsa puhtaana.

Dundalk on hieman Arsenalia huonommassa vireessä. Se lähtee kahden ottelun rasittamana torstai-illan matsiin, kun Irlannin liigassa tappio tuli Waterfordin vieraana 0-1 ja Eurooppa-liigan avauskierroksella norjalaista Moldea vastaan kotikentällä 1-2. Irlannin liigassa Dundalk on kolmantena, mutta kärkikaksikko Shamrock Rovers ja Bohemians on karannut jo yli kymmenen pisteen päähän.

Dundalkin miehistö on verrattain nimetön valtaosaan Eurooppa-liigan muihin joukkueisiin verrattuna. Irlannin joukkueet ovat totuttuun tapaan olleet vieraskentällä vailla isompaa menestystä europeleissä. Alkulohkossa joukkueen paikka tulee todennäköisesti olemaan viimeinen, joten suuria menestysodotuksia joukkueen suhteen ei ole.

Arsenal lähtee kotiotteluun allaan jo yksi voitto Eurooppa-liigassa ja toisella voitolla jatkopaikka lohkosta olisi jälleen yhden askeleen lähempänä. Arsenal varmasti kierrättää osaa pelaajistosta, mutta vaihtopenkiltä löytyy useita laadukkaita pelaajia ja tasoero Dundalkiin on valtava. Arsenalin selkeä kotivoitto kelpaa vetoihin mukaan, sen verran isosta tasoerosta puhutaan. Joukkueilla ei aikaisempaa historiaa ole, mutta Arsenal ansaitsee suuren ennakkosuosikin aseman.

Pelivalinnat | Panostus

Arsenal -2 | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,68

Ottelussa yli 3.5 maalia | 2,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,80

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord