Arbitraasivedonlyönti

Arbitraasivedonlyönti.

Arbitraaseilla tehdään sitä VARMAA rahaa. Arbitraasikohteiksi luetaan kaikki kohteet, joissa kerroinjakauma kahdella eri yhtiöllä on niin tasainen, että lyödessäsi tasapanoksen molempiin, jäät varmasti voitolle. Eli toisin sanoen kohteen palautusprosentti pelattaessa kahdella bookkerilla on yli 100.

Arbitraasivedonlyönti – haitat ja vaarat

Arbitraaseihin liittyy myös vaaroja ja omia haittapuoliaan. Arbitraaseihin pitää sijoittaa merkittäviä summia, jotta voittoa tulee tarpeeksi riskeihin nähden, sillä tuotto on 2-5 % tavallisesti per kohde, joten 100€ panoksella saat 2-5€.

Vedon tai kohteen mitätöinti

Pahin mahdollinen skenaario arbitraasivedossa on toisen yhtiön päätös kohteen mitätöinnistä. Tällöin voit tehdä suuren tappion, mikäli toisella yhtiöllä veto jääkin voimaan, ja veto häviää. Tämän pystyy toki turvaamaan lyömällä vedon toisella yhtiöllä, mikäli kohde on vielä lyötävissä.

Yhtiöiden säännöt

Suurin osa vedonlyöntisivustoista taistelee arbitraasivedonlyöntiä vastaan erilaisilla säännöillä. Tässä on kuitenkin omat ongelmansa, sillä tähän toimintaan puuttuminen on todella vaikeaa. Yhtiön huomio toki kiinnittyy siinä vaiheessa, kun kaksisuuntaisessa kohteessa lyödään isoja mällejä toiselle pelaajalle tai joukkueelle, ja kertoimet ovat esimerkiksi lähes tasabookissa. Pahin skenaario on siis mahdollinen tässäkin tapauksessa.

Panosrajoitukset

Panosrajat piinaavat arbitraasipelaajia. Vaihdon ollessa suurta, saattaa yhtiö asettaa voittavalle pelaajalle panosrajoituksen riskienhallintaan liittyvistä syistä. Tämä on myös varotoimenpide arbitraasipelaamista vastaan, jolla ehkäistään omat tappiot sillä varjolla, että suojellaan pelaajaa ”taloudelliselta riskiltä”. Yhtiöt vihaavat arbitraaseja, sillä kuka nyt tahtoisi syytää ilmaiseksi rahaa pois.

Ilmaiset pitkäveto vihjeet pääset lukemaan täältä!
Katsasta parhaat vedonlyöntibonukset 2021 täältä!