Tyson Fury ja Anthony Joshua iskevät vastakkain kahdesti vuoden 2021 aikana

schedule 15 maaliskuun 2021 - 18:14
person Joel Sallinen

Uutisoimme toissaviikolla Tyson Furyn promoottorin Bob Arumin kertoneen iFL TV:lle nyrkkeilyn raskaansarjan superottelun tapahtuvan. Nyt ottelulle saatiin varmistus. Vaikka tapahtuman tarkemmat tiedot ovat vielä pimennossa, on myös Anthony Joshuan promoottori Eddie Hearn avannut sanallisen arkkunsa ottelusta. Näillä näkymin ensimmäinen ottelu isketään kesä-heinäkuussa ja toinen ottelu otellaan marras-joulukuussa. ESPN-tietojen mukaan ensimmäisessä ottelussa palkinnot jaetaan 50-50 ja uusinnassa edellisen ottelun voittaja kuittaa suuremman potin 60-40 -jaolla. Ottelussa on panoksena kaikki raskaansarjan mestaruusvyöt.

Otteluun on ainakin saatu jo nyt hyvin medianäkyvyyttä. Perjantaina Tyson Fury kertoi jo luovuttaneensa ottelun järjestämisen osalta ja että hän juo tällä hetkellä jopa 12 isoa tuoppia kaljaa päivässä ollen lomalla. Tosin kalorien ylisaannista britti ei ollut huolissaan, sillä hän kertoi ettei syö mitään tällä hetkellä. Lisäksi hänen promoottorinsa Arum käski fanien hankkia elämän ja painua helvettiin viime viikolla.

Ottelun järjestämisestä kiinnostuneita maita löytyy ainakin Lähi-idästä, Aasiasta, Itäisestä Euroopasta ja Yhdysvalloista. Joshua otteli Andy Ruiz Jr vastaan toisen ottelunsa Saudi-Arabiassa ja tuosta Hearn onnistui britti-iskijälle kuittaamaan peräti yli 40 miljoonan dollarin korvaukset. On siis hyvin mahdollista, että molemmat ottelut otellaan myös samassa paikassa.

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord