schedule 27 tammikuun 2020 - 00:59

Neymar kunnioitti Kobe Bryantia ja tämän muistoa upealla tavalla, vieläpä kesken pelin, kun Paris St. Germain kaatoi Lillen numeroin 2-0.

Uutinen koripallolegenda Kobe Bryantin ja tämän Gianna-tyttären menehtymisestä helikopterionnettomuudessa tuli julki juuri PSG-Lille-ottelun alla.

Brasilialaistähti Neymar vei PSG:n ottelussa 1-0-johtoon, kun ottelussa oli meneillään 28. peliminuutti.

Puoliajalla Neymar oli ottanut puhelimensa käteen puoliajalla ja lukenut viestejä Bryantin menehtymiseen liittyen.

Kun toinen puoliaika oli vanhentunut noin kuutisen minuuttia, tuomittiin PSG:lle rangaistuspotku. Neymar asteli ampumaan rankkaria, laittoi pallon maaliin ja sen jälkeen kunnioitti upealla tavalla menehtyneen Bryantin sekä tämän tyttären muistoa.

Neymar käveli päätyrajalle, hakeutui kameroiden eteen ja näytti sormillaan numeroa 24 – siis pelinumeroa, jota Bryant kantoi Los Angeles Lakersissa pelatessaan. Tämän jälkeen Neymar lähetti vielä viestinsä korkeuksiin.

– Katsoin viestejä ottelun puoliajalla. Tämä on suunnattoman surun aikaa urheilumaailmassa, eikä vain pelkästään koripallon ystävien osalta. Tunsin hänet, joten tämä tuuletus oli hänelle. Toivon hänen lepäävän rauhassa, Neymar kertoi ottelun tauottua häntä haastatelleille toimittajille.

Ainakin tätä uutista kirjoitettaessa tiedot helikopterionnettomuudesta, jossa menehtyi viimeisimpien tietojen mukaan yhteensä yhdeksän henkeä, ovat varsin vähäisiä. Se kuitenkin tiedetään nyt varmaksi, että Bryant ja hänen tyttärensä olivat kyydissä, eikä yksikään kopterissa ollut selvinnyt onnettomuudesta hengissä.