Mika Häkkinen varmana: Valtteri Bottas voittaa maailmanmestaruuden!

schedule 31 toukokuu 2020 - 07:48
person Marko Ollonqvist

Mikäli Mika Häkkisen tietotaitoa Formula 1:stä käy uskominen, Valtteri Bottas voittaa maailmanmestaruuden reippaan kuukauden päästä käynnistyvällä F1-kaudella ja näpäyttää epäilijöitään.

Formula 1 -sirkus on käynyt melkoisilla kierroksilla siitä lähtien, kun selvisi, ettei Sebastian Vettel jatka Ferrarilla tulevan kauden jälkeen. Se sai aikaan ketjureaktion, jossa Carlos Sainz Jr. siirtyi Ferrarille ja Daniel Ricciardo Renaultilta McLarenille.

Samalla nämä tapahtumat jätti niin sanotusti vapaille markkinoille jopa kaksi huippuluokan kuskia – Vettelin ja viimeistä sopimusvuottaan Mercedeksellä ajavan Valtteri Bottaksen.

Viime kauden MM-sarjassa toiseksi sijoittuneen suomalaisen on povattu menettävän paikkansa Mercedeksellä joko Williams-kuski George Russellille tai Vettelille ja samaan aikaan häntä on viety sekä Renaultille että Aston Martinille, joksi Racing Point -talli tällä tietoa muuttuu F1-kaudeksi 2021.

Omalla Formula 1 -urallaan kaksi maailmanmestaruutta voittanut Mika Häkkinen on kuitenkin täysin eri linjoilla näiden huhujen kanssa. Suomalaislegenda pitää varmana asiana, että Bottas viittaa kintaalla näille puheille ja ajaa itselleen jatkosopimuksen Mercedekselle voittamalla maailmanmestaruuden.

– Valtterin asema Mercedeksellä on loistava, hän on megaluokan kuljettaja ja olen luottavainen sen suhteen, että hän on parempi kuin koskaan aiemmin, Häkkinen hehkuttaa F1 Nation -podcastissa.

– Minulla on todella kovat odotukset ja uskon hänen vievän maailmanmestaruuden tänä vuonna – olemme tehneet jo vuosia töitä sen eteen, että hän pääsee siihen pisteeseen.

F1-kausi käynnistyy 5. heinäkuuta ajettavalla Itävallan GP:llä ja viikkoa myöhemmin kausi jatkuu tismalleen samalla radalla.

Marko Ollonqvist
Toronto

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord