Natus Vincere voitti jättiturnauksen murskaavasti

Natus Vincere voitti jättiturnauksen murskaavasti

Natus Vincere voitti jättiturnauksen ja vielä murskaavasti. StarSeries & i-League CS:GO seitsemännen kauden finaalissa kohtasivat Natus Vincere ja Fnatic. NaVi voitti finaalin 3-0 ja ruotsalaiset joutuivat tyytymään hopeaan.

StarSeries & i-League CS:GO Season 7 tiedot:

Aikataulu: 30.3.2019-7.4.2019.

Palkintopotti: $500,000.

Peli: Counter-Strike: Global Offensive

Sijainti: Shanghai, Kiina

Paras viidestä -finaali alkoi Miragella. NaVi voitti molemmat pistoolikierrokset, mutta fnatic laittoi pelin silti tiukaksi. Natus Vincere vei ensimmäisen kartan 16-13. Denis “electronic” Sharipov jatkoi hienoa pelaamistaan ja sai 24 tappoa.

Dust2 oli ensimmäisen puoliskon todella tasainen ja päättyi 7-8 ruotsalaisten hyväksi. Toisella puolella fnatic sai ainoastaan kolme kierrosta ja hävisi kartan 16-11.

Infernossa fnaticin oli pakko voittaa. NaVi sai mukavan 5-1 johdon, mutta ruotsalaiset vastasivat seitsemällä kierroksella. Toiselle puoliskolle lähdettiin taas 7-8 fnaticin johdossa. Kuten edellisessä kartassa fnatic epäonnistui toisella puoliskolla ja Natus Vincere juoksi joukkueen yli. 16-10 NaVille ja samalla murskaava 3-0 voitto pelistä.

Natus Vincere kuittasi turnauksesta 250,000 dollaria ja fnatic sai häviöstä 80,000. Maailman paras pelaaja Oleksandr “s1mple” Kostyliev valittiin turnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi.

 

 

Lue myös:
Liverpool voitti Valioliigan – pelinä FIFA19 ja pelaajana 17-vuotias

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord