EA mokasi ja pelaajien tiedot vuotivat. EA julkaisi uuden FIFA-Kauden.

EA julkaisi uuden FIFA-kauden – karmea moka vuoti pelaajien tiedot

EA julkaisi uuden FIFA-kauden, mutta asiat menivät surkeasti. Julkaisussa tuli karmea virhe tietoturvaan liittyen ja pelaajien henkilökohtaisia tietoja vuoti julkiseksi.

Electronic Artsin FIFA 20 Global Series -kauden julkistaminen ei olisi voinut sujua huonommin. Ihmiset näkivät sivulla muun muassa tuntemattomien pelaajien sähköpostin, konsolinimen, syntymäajan ja asuinmaan. Linkin kautta pääsi rekisteröitymään tulevaa kautta varten.

FIFA 20:n esports-skene perustuu jälleen Ultimate Team -pelimuotoon. Pelaajat yrittävät ansaita pisteitä kilpailemalla turnauksissa ympäri kauden. Parhaat pelaajat pääsevät FIFA eWorld Cup 2020 -turnaukseen taistelemaan suuresta palkintopotista.

Maltalainen FIFA-pelaaja Kurt “Kurt0411” Fenech oli tietovuodosta erittäin vihainen.

EA sulki rekisteröitymisen “mahdollisen” tietoturvavuodon takia.

Mitä tuleva FIFA-kausi tarjoaa?

EA julkaisi uuden FIFA-kauden ja mukana ovat ainakin Valioliiga, Ranska Ligue 1, La Liga ja Saksan Bundesliiga. Pelaajat saavat edustaa rakasta seuraansa virtuaalijalkapallon puolella.

Myös Mestarien liiga löytyy esportsin puolelta. Liiga on vain Playstation 4:n pelaajille. Pleikkarin pelaajille luvassa on myös maakohtaisia turnauksia.

Lisäksi yleisesti tulossa FIFA Major-turnauksia, FUT Champions Cupseja ja paljon muuta. Lisätietoja löytyy tästä linkistä.

 

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord