14-vuotias Anders Vejrgang on edelleen voittamaton FIFA-pelaaja - 210-0 | Urheiluvedot.com

14-vuotias Anders Vejrgang on edelleen voittamaton FIFA-pelaaja – 210-0

RBLZ Gamingin 14-vuotias tanskalainen Anders Vejrgang on edelleen voittamaton FIFA 21 -videopelin FUT Champions Weekend League -turnauksissa.

Joka viikonloppu FIFA 21 Ultimate Team -pelimuodossa on tarjolla 30 ottelun mittainen turnaus ja sen tarkoituksena on voittaa mahdollisimman matsia.

Suomesta esimerkiksi Jesse “Kossu72” Kosamo, Valtteri “Valdoboi” Kyrö ja Anton “Anzinho” Korvenaho ovat onnistuneet voittamaan viikonlopun kaikki ottelut, mutta jokaiselta löytyy “maratoonitaulukossa” tappioita.

[vihjeet]

Nuori Anders on onnistunut jokaisena viikonloppuna täydellisesti tuloksien suhteen. Tappio on muutaman kerran ollut lähellä, mutta lopuksi comeback on aina onnistunut.

Vejrgangin pelityyli on raastanut vastustajien hermoja. Käännös, käännös, käännös ja lopulta vastustajan puolustus on sahattu auki. Useat peippailut boksissa tuottavat rangaistuspotkuja, jotka 14-vuotias iskee tyynesti sisään.

Moni on kritisoinut RBLZ Gamingin nuoren pelityyliä tylsäksi, mutta ainakin maaleja hänen otteluissaan nähdään ja yleensä paljon.

Valitettavasti hän ei pääse osallistumaan nuoren ikänsä takia EA Sportsin virallisiin FIFA Global Series -turnauksiin, sillä ikärajana on 16-vuotta.

Hän on kuitenkin kerinnyt osallistua pienempiin turnauksiin ja voittanut maailman parhaita pelaajia.

Joukkue näyttää tältä

KUVA: anders_vejrgang Twitch-kanava

Kateelliset ovat alkaneet haukkumaan nuorta pelaajaa sosiaalisessa mediassa. Hänen postauksiin tulee kommentteja siitä, ettei hän ole nähnyt aurinkoa tai käynyt ulkona vuosiin. Tämä on surullinen esimerkki kateellisista ihmisistä.

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord