Riehunut karting-kuski Luca Corberi avautui todella törkeästä tempustaan somessa. Julkaisussa nuorukainen kertoi loppuelämäänsä vaikuttavasta päätöksestä.

Riehunut karting-kuski: “En osallistu moottoriurheilukilpailuun elämäni aikana”

Riehunut karting-kuski Luca Corberi avautui todella törkeästä tempustaan somessa. Julkaisussa nuorukainen kertoi loppuelämäänsä vaikuttavasta päätöksestä.

Italialainen Luca Corberi törttöili viikonloppuna kartingin MM-sarjan kilpailussa Italiassa Lonaton radalla. 23-vuotias Corberi viskasi ensin kilpakumppaniaan autonosalla ja kisan jälkeen hyökkäsi maanmiehensä kimppuun rajulla tavalla.

Lue lisää: VIDEO: Karting-kuski pilasi kilpauransa – oksettava temppu kesken kisan!

Corberi pyyteli maanantaina käytöstään anteeksi lukuisilla sosiaalisen median tileillään.

– Ei ole selityksiä, miksi olen tehnyt noin häpeällisen teon. Tämä on jotain, mitä en ole tehnyt koskaan 15 vuoden urani aikana, ja toivon, että tällaista ei nähdä keneltäkään muulta tulevaisuudessa, Corberi aloitti.

[vihjeet]

Kisan jälkeen Corberi sanoi ottaneensa yhteyttä tuomareihin.

– Olen pyytänyt heitä ottamaan lisenssini pois, mutta heillä ei ole valtuuksia siihen.

Muun muassa entinen F1-kuski Jenson Button vaati sekä Corberille että hänen isälleen ikuista kilpailukieltoa. Corberi oli itse samaa mieltä.

– Olen päättänyt, etten osallistu mihinkään moottoriurheilukilpailuun lopun elämäni aikana. Kyse ei ole siitä, että ottaisin oikeuden omiin käsiini. Se on vain yksinkertaisesti oikein, Corberi kirjoitti.

https://www.instagram.com/p/CF-LnW0Jlkx/

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord