coolbet tuplaus

Osallistu Tuplaukseen – Joka viikko palkintopotissa vähintään 5000 euroa!

Tuplaus on edellisinä vuosina saavuttanut jättisuosion suomalaisten vedonlyöjien parissa. Idea Tuplauksessa on simppeli. Lyöt maanantaina 5-20 euron vedon vähintään 2.00 kertoimella ja vedon osuessa lyöt saamasi vetovoitot lapulle seuraavana päivänä. Jos pystyt läpi viikon onnistumaan jokaisen päivän vetokohteessa, voitat suuren summan rahaa. Lisäksi Coolbet tarjoaa joka viikko Tuplaukseen lisäksi vähintään 5000 euron lisäpalkintopotin. Lisäksi jos pääset torstaille asti, saat joka tapauksessa aloituspanoksesi takaisin!

OSALLISTU TUPLAUKSEEN

MIKÄ TUPLAUS?

Tuplauksen tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00.

Tuplauksen läpipelanneet pelaajat voittavat ensinnäkin tuplausvedoillaan mahtavan summan rahaa (vähintään 640 €). Tämän lisäksi jokaisen viikon läpituplaajat jakavat keskenään viikoittaisen vähintään 5000 € Jackpot-palkinnon. Kaikki 3 päivää putkeen onnistuneesti tuplanneet pelaajat saavat myös aloituspanoksensa takaisin!

TUPLAUS TOIMII NÄIN:

 1. Tuplaus-kohdevalikoima ilmestyy vedonlyönnin navigaatioon maanantaina klo 12.
 2. Valitse vetokohde/-kohteet (mimikerroin 2.00) Tuplaus-kohdevalikoimasta.
 3. Jos vetolappusi täyttää Tuplaus-kampanjan vaatimukset, valintaruutu “Tuplaus-veto” ilmestyy vetokupongillesi.
 4. Laita rasti valintaruutuun ja syötä panoksesi 5 – 20 €.
 5. Jos voitat vetosi ja se ratkeaa ennen klo 10 seuraavana aamuna, Tuplaus-kohdevalikoima ilmestyy uudelleen vedonlyönnin navigaatioon klo 12. Jos häviät vetosi, voit osallistua Tuplaukseen seuraavan kerran seuraavana maanantaina.
 6. Jos voitat Tuplaus-vetosi, voit jatkaa kampanjassa lyömällä uuden Tuplaus-vedon toistamalla yllä mainitut toimenpiteet. Kun valitset uudet Tuplaus-kohteet ja rastitat “Tuplaus-veto” -kohdan vetolapulta, asetetaan vedon summa automaattisesti edellisen päivän voittosi mukaan.
 7. Jos voitat Tuplaus-vetosi 3 päivää putkeen eli pääset torstaille asti, saat maanantain aloituspanoksen takaisin seuraavana maanantaina.
 8. Jos voitat Tuplaus-vetosi 7 päivää putkeen (maanantai-sunnuntai), voitat Tuplaus-Jackpotin. Huom! Jackpot jaetaan kaikkien viikon läpituplanneiden kesken. Saat myös aloituspanoksesi takaisin, koska pääsit Tuplauksessa torstaille asti.

PALKINNOT

JACKPOT 5000 € + 1000 €/VIIKKO, JOS EI UUTTA VOITTAJAA

 • Jackpot jaetaan pelaajien kesken, jotka onnistuivat tuplaamaan viikon läpi. Jackpot on aina vähintään 5000 €.
 • Jackpot maksetaan pelitilille vedonlyöntibonuksena, jossa on 1x kierrätysvaatimus 1,5 minimikertoimella 30 päivän sisään.
 • Jos kukaan ei onnistu tuplaamaan viikkoa läpi, lisätään seuraavan viikon Jackpotiin 1000 €. Jackpot voi kasvaa jopa 10 000 € suuruiseksi.
 • Jackpot maksetaan pelitilille seuraavana maanantaina.
 • Lisäksi kaikkien läpituplanneiden alias lisätään Tuplauksen viralliseen Hall of Fameen.

ALOITUSPANOS TAKAISIN, JOS PÄÄSET TORSTAILLE ASTI

 • Jos onnistut tuplaamaan 3 päivää putkeen samalla viikolla (maanantai-keskiviikko), saat maanantain aloituspanoksen takaisin vedonlyöntibonuksena, jossa on 1x kierrätysvaatimus 1,5 minimikertoimella 30 päivän sisään.
 • Palautus maksetaan pelitilille seuraavana maanantaina.
OSALLISTU TUPLAUKSEEN

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord