schedule 24 marraskuun 2020 - 22:58
person Leevi Mynttinen

Pukki pystyi siihen mihin moni ei, sillä hän heilutti Stokea vastaan verkkoja kylmänä sateisena iltana. Englannin mestaruussarjassa sarjakärki Norwich oli Stoken vieraana ja Huuhkajien tähtipelaaja osui kahdesti.

Ottelu päättyi Norwichin 2-3 vierasvoittoon. Kanarianlinnut johtivat peliä 0-3, mutta punainen kortti muutti pelin kulkua ja Stoke pääsi mukaan.

Emiliano Buendia aloitti maalinteon 18 minuutin kohdalla. Myöhemmin Buendia sai viiteen minuuttiin kaksi keltaista korttia ja Pukki otettiin vaihtoon, että saadaan puolustava pelaaja Christoph Zimmermann kentälle puolustamaan johtoa.

Ei ole tiedossa, että pystyykö Lionel Messi tekemään maalin kylmänä sateisena iltana Stokea vastaan, mutta Pukki pystyy.

Teemu Pukki teki ensimmäisen maalin Buendian syötöstä, kun pelikellossa oli 27 minuuttia.

Pukin 3-0 maali oli upea. Hän pääsi läpi, harhautti maalivahdin ja pisti tyynesti pallon sisään.