schedule 18 lokakuun 2020 - 21:47
person Leevi Mynttinen

Spurs hävisi sunnuntai-iltana loistavan alun jälkeen johdon ja West Ham tuli tasoihin – katso Manuel Lanzinin uskomaton pommi alhaalta.

Tottenham Hotspur pääsi huimaan 3-0 johtoon ensimmäisen 16 minuutin jälkeen, kun Son Heung-Min teki ensimmäisellä minuutilla maalin ja Harry Kane iski kaksi lisää. Voitto näytti jo varmalta, kunnes 82 minuutin kohdalla puolustaja Fabien Balbuena puski kaventavan osuman Aaron Cresswellin vapaapotkusta.

Peliä kerkesi kulua pari minuuttia ja Spursin puolustaja Davinson Sanchez ohjasi epäonnisesti pallon omaan maaliin ison paineen jälkeen.

José Mourinhon ryhmä ei pystynyt pitämään johtoa kasassa, sillä lisäajalla argentiinalainen vaihdosta tullut Manuel Lanzini iski yhden kauden hienoimmista maaleista. Vapaapotkun jälkitilanteesta Manuel iski järkyttävän pommin ylänurkkaan ja varmisti West Hamille tärkeän pisteen.