Ex-Liverpool-pelaaja halusi Kloppin ryhmään - vahingoitti toista tahallisesti.

Ex-Liverpool-pelaaja halusi Kloppin ryhmään – vahingoitti toista tahallisesti

Entinen Liverpool-pelaaja Tom Brewitt on paljastanut, että hän halusi Jürgen Kloppin ryhmään niin, että hän päätti satuttaa joukkuetoveriaan tahallisesti.

Liverpool U23 -joukkueen entinen pelaaja Tom Brewitt on paljastanut Football Journeys -podcastissa järisyttävän tarinan siitä, kuinka hän vahingoitti joukkuetoveriaan pahasti, jotta hän itse saisi mahdollisuuden nousta Jürgen Kloppin joukkueeseen.

[vihjeet]

23-vuotias Brewitt oli Liverpoolin junioritoiminnassa mukana vuosina 2007-2017 ja saksalaismanagerilla oli ensimmäisellä kaudellaan Anfieldillä loukkaantumisongelmia puolustuksen keskustassa.

Silloin 18-vuotias englantilaispuolustaja näki mahdollisuuden päästä edustusjoukkueen mukaan, mutta tiedosti samalla, että joukkuetoveri Daniel Cleary oli hänen edellään.

– Mitä ikinä se vaatikin, aioin tehdä sen, Brewitt sanoi podcastissa.

– Jos se tarkoittaisi jonkun satuttamista tai suhteeni seuraa kohtaan pilaamista, aioin tehdä sen. Olin vain niin epätoivoinen ja Liverpoolissa pelaaminen oli kaikki, mitä halusin tehdä.

Brewitt lopulta toteutti tämän käsittämättömän tekonsa ja Cleary vietti seuraavaksi useita viikkoja kainalosauvojen kanssa.

– Tein päätöksen, se oli minä tai hän.

– Se oli ennen joulua ja joulun ja uudenvuoden välistä aikaa, kun laitoin itseni hänen viereensä harjoituksissa ja potkaisin häntä.

– En yrittänyt satuttaa häntä pahasti, mutta yritin satuttaa häntä tarpeeksi, jotta hän olisi poissa tieltäni ja minä pelaisin.

– Se oli noin viikko ennen Exeter-ottelua [Liverpoolin ja Exeterin välistä FA Cupin ottelu] ja otin vähän raskaamman kosketuksen palloon, hän tuli taklaamaan minua. Odotin sekunnin liian kauan ja se oli huono taklaus.

– Teisin, että se oli huono taklaus, tein sen tarkoituksella, ja en ole siitä kovinkaan ylpeä.

– En myöskään häpeä sitä, koska päässäni se oli, minä tai hän ja valitsin itseni.

Brewittin tekosien myötä Cleary ei ollut Kloppin käytettävissä FA Cupin ottelussa.

– Hän oli kainalosauvoilla seuraavien kahden viikon ajan, joten se ei ollut niin sanotusti “tehtävä suoritettu”, koska se oli mielestäni hieman raju. En halunnut satuttaa häntä, tarvitsin hänet pois tieltäni vain tähän peliin, Brewitt jatkoi.

Kaiken lisäksi loppu tälle tarinalle oli se, että Klopp ei voinut valita otteluun myöskään Brewittia, sillä hän onnistui hieman ironisesti rikkomaan itsensä harjoituksissa – hän kärsi aivotärähdyksen vain neljä päivää ennen FA Cup-ottelua.

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord