Lionel Messi lähetti terveiset Cristiano Ronaldolle – toinen positiivinen koronatesti!

schedule 23 lokakuun 2020 - 07:04
person Marko Ollonqvist

FC Barcelonassa pakon sanelemana jatkanut Lionel Messi lähetti terveiset Cristiano Ronaldolle, joka antoi toisen positiivisen koronanäytteen.

Cristiano Ronaldolla todettiin koronavirus yli viikko sitten, joten homman uskottiin olevan niiltä osin käytännössä ottaen jo paketissa. Toisin kuitenkin kävi, sillä portugalilaiselta otettu uusi näyte osoittaa, että hänellä on edelleen koronavirus – mikäli lehtitiedot pitävät paikkansa.

Näin ollen odotettu kohtaaminen Cristiano Ronaldon ja Lionel Messin välillä on jäämässä odottamaan itseään ainakin joulukuun toiseen kohtaamiseen saakka, sillä ensimmäinen Mestarien liigan ottelu Juventuksen ja FC Barcelonan välillä on ohjelmassa jo ensi viikolla ja UEFA vaatii pelaajilta negatiivisen testituloksen viikko ennen ottelua.

Ennen tuota Mestarien liigan peliä FC Barcelona kohtaa Cristiano Ronaldon ex-seuran Real Madridin Espanjan La Ligassa; sen myötä Messi muisteli DAZN:n haastattelussa menneitä kohtaamisiaan portugalilaisen kanssa.

– Kaksintaistot Cristianoa vastaan olivat ja ovat jotain spesiaalia – se tulee säilymään ikuisesti.

– Se kesti vuosia. Tietyn tason pitäminen pitkään ei ole helppoa. Lisäksi meidän joukkueemme olivat dominoivia: Real Madrid ja Barcelona – kaksi maailman vahvinta seuraa. Se, että kamppailimme tasavertaisina niin pitkään, tulee säilymään ainiaan. Se kaksinkamppailu minun ja Cristianon välillä oli todella hienoa henkilökohtaisella tasolla ja uskoakseni ihmiset nauttivat siitä.

– Kun Cristiano pelasi Madridissa, ne pelit olivat todella erityislaatuisia. Ja ainahan ne ovat, mutta Cristianon ollessa kentällä ne olivat todella erityislaatuisia. Se on nyt kuitenkin osa historiaa ja nyt keskitymme tämän päivän haasteisiin.

Messi oli haastattelussa vielä toiveikas, että Cristiano Ronaldo pystyisi pelaamaan Barcelonaa vastaan.

– Keskiviikkona tämä haaste (kohdata Cristiano) saattaa olla edessä. Toivon mukaan Cristiano pystyy pelaamaan ja toipuu pian koronaviruksesta.

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord