VIDEO: Lukas Hradecky yllätettiin mielettömällä skorpionipotkulla!

schedule 9 marraskuun 2020 - 15:11
person Marko Ollonqvist

Lukas Hradecky yllätettiin mielettömällä skorpionipotkulla, kun Bayer Leverkusen kohtasi sunnuntaina Borussia Mönchengladbachin.

Bayer Leverkusen ja Borussia Mönchengladbach tarjoilivat sunnuntaina kertakaikkisen loistavan ja viihdyttävän kärkipään kamppailun Saksan Bundesligassa.

Maaleja mätettiin ottelussa kaiken kaikkiaan seitsemän.

Maalinteon avasi ottelun 18. minuutilla Mönchengladbachin Lars Stindl, joka ohitti Lukas Hradeckyn rangaistuspilkulta. Yhdeksän minuuttia myöhemmin isäntien Lucas Alario tasoitti, kolmea minuuttia myöhemmin Stindl vei jälleen vieraat johtoon ja 41. minuutilla Alario vastasi niin ikään illan toisella maalillaan.

Toisella puoliajalla ensimmäinen maali nähtiin 68. minuutilla, kun Leon Bailey vei Leverkusenin ensimmäistä kertaa johtoon. Tuosta johtoasemasta isännät eivät enää luopuneet ja 82. minuutilla Julian Baumgartlinger iski taululle jo ratkaisevan tuntuiset 4-2-lukemat.

Mönchengladbach ei kuitenkaan luovuttanut ja lisäajan neljännellä minuutilla päivänvalonsa näki yksi kauden hienoimmista maaleista. Patrick Herrmann lähetti keskityksen boksiin ja itävaltalaispeluri Valentino Lazaro ohitti kertakaikkisen mielettömällä skorpionipotkulla voimattoman Hradeckyn.

Leverkusenin onneksi vieraat eivät kuitenkaan päässeet maalia lähemmäksi ja tietyllä tapaa Hradeckykin pystyy näin jälkikäteen ihailemaan päästämäänsä maalia, niin hieno se oli, vaikkakaan maalivahdit eivät tietenkään pidä yhdestäkään päästämästään maalista.

Voitollaan Leverkusen nousi Bundesligassa neljänneksi, vain kolmen pisteen päähän sarjaa johtavasta Bayern Münchenistä. Mönchengladbach majailee puolestaan seitsemännellä sijalla, kerättyään seitsemästä ottelusta 11 pistettä, mikä on neljä pistettä vähemmän kuin Leverkusenilla.

Tässä Lazaron huikea osuma:

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord