FC Barcelona haluaa Hector Bellerinin: Arsenalilla jo suunnitelma espanjalaisen mahdollisen lähdön varalle.

Barcelona haluaa Hector Bellerinin – Arsenalilla jo varasuunnitelma?

FC Barcelona haluaa Hector Bellerinin Arsenalista, ainakin siinä tapauksessa, mikäli ennakkosuosikki Joan Laportasta tulee katalonialaisseuran uusi presidentti.

Hector Bellerin saattaa olla hyvinkin siirtymässä ensi kesänä takaisin kotikonnuilleen.

FC Barcelonassa on meneillään parhaillaan vaalikampanja seuran tulevan presidentin osalta ja ennakkosuosikki Joan Laportan tiedetään haluavan espanjalaispuolustajasta ensimmäisen hankintansa, mikäli hänet valitaan presidentiksi.

Arsenal haluaisi tiettävästi pitää Bellerinistä kiinni, mutta samaan aikaan lontoolaisseurassa tiedostetaan, että se ei välttämättä ole mahdollista – Barcelona, kun saattaa olla liian houkutteleva vaihtoehto Bellerinille.

[vihjeet]

Kaiken varalta Arsenalin kerrotaankin jo varautuneen vuodesta 2013 lähtien seuraa edustaneen Bellerinin mahdolliseen lähtöön ja hänen potentiaalinen korvaaja löytyisi Brightonista: brittilehdistön mukaan Gunners aikoo hankkia 20-vuotiaan Tariq Lampteyn, jos siis Bellerin kaupataan Barcelonaan.

Lamptey vietti juniorivuotensa Arsenalin paikallisvastustaja Chelseassa. Hän siirtyi sinipaitoihin vain kahdeksan vuoden ikäisenä ja Brightoniin hän siirtyi vajaa vuosi sitten, tammikuun siirtoikkunan viimeisenä päivänä. Lamptey vakuutti osaamisellaan jalkapalloväen etenkin koronaviruspandemian aiheuttaman tauon jälkeen, jolloin hän vakiinnutti paikkansa Brightonin oikeana laitapakkina.

Salamannopea Lamptey, joka on aiemmin urallaan pelannut lähinnä laiturina, mutta on siitä huolimatta varsin pätevä kaveri myös puolustussuuntaan, on pelannut Brightonin paidassa toistaiseksi 19 ottelua ja tehnyt niissä yhden maalin. Chelsean paidassa hän pääsi pelaamaan ainoastaan yhden ammattilaisottelun ja se tapahtui itse asiassa juuri Arsenalia vastaan 29. joulukuuta.

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord