schedule 25 elokuun 2020 - 07:36
person Joonas Eriksson

Dallas kasvatti etumatkaansa NHL:n pudotuspelejen toisella kierroksella, kun Colorado Avalanche joutui taipumaan jälleen lukemin 5-3.

Colorado Avalanche iski ottelun avausmaalin avauserässä ajassa 06:08, kun Mikko Rantasen upea passi löysi Nathan MacKinnon, joka latoi kiekon näyttävällä laukauksella Dallas Starsin maaliin. Johto tuplaantui toisen erän puolivälin tuntumassa, mutta tällä kertaa MacKinnon toimi syöttäjänä ja osumasta vastasi Rantanen.

Stars pääsi kuitenkin peliin mukaan Avalanchen töppäilyn takia. Rantasen edustama joukkue otti kaksi jäähyä 43 sekunnin sisällä, jonka aikana texasilaisseura nousi ottelussa tasoihin Joe Pavelskin ja Radek Faksan ylivoimaosumilla.

Toista erää oli jäljellä enää alle viisi minuuttia, kun Alexander Raduloviin osunut laukaus kimposi onnekkaasti yli Avalanche-vahti Pavel Francouzin ja Stars nappasi ottelusta 3-2-johtoaseman.

Toisen erän loppupuolella nähtiin upea soolomaali, kun Starsin suomalaispuolustaja Esa Lindell riisti kiekon puolustuspäässä ja säntäsi kohti Avalanchen maalia. Francouz ei saanut pidettyä Esa Lindellin laukausta varusteissaan, jonka seurauksena suomalainen sai lyötyä kiekon ohi tsekkivahdin.

Kolmas erä tarjosi vain yhden maalin, kun Jamie Oleksiak iski kiekon tyhjin ajassa 59:50.

MacKinnonin laukaus (0-1):

Rantasen 0-2-osuma:

Lindellin soolomaali:

Lindell avasi osumallaan tämän kauden pudotuspelien maalihanat. 26-vuotias puolustaja on iskenyt nyt 11 ottelun aikana tehot 1+3=4.

Stars johtaa ottelusarjaa kahden ottelun jälkeen lukemin 2-0.