Helsingin Jokerit kahden pelin voittoputkessa – Seuraavaksi vastaan asettuu Avangard Omsk

schedule 10 syyskuun 2021 - 10:25
person Joni Hakala

Jokerit kahden pelin voittoputkessa

Helsingin Jokerit ovat tällä hetkellä kahden pelin voittoputkessa. Ensimmäisessä voitokkaassa ottelussa kaatui Traktor äärimmäisen jännittävien vaiheiden jälkeen luvuin 5-4 Kalle Kossilan komealla jatkoaika maalilla. Kotijoukkue tehoyksikkö PakarinenKossilaHännikäinen iski ottelussa yhteensä peräti seitsemän tehopistettä ja neljä maalia.

Toisessa pelissä kaatui torstaina kaatui Kunlun Red Star luvuin 5-6. Kotijoukkue aloitti ottelussa maalijuhlat. Marko Anttila kuittasi kuitenkin avauserässä lukemat tasoihin alivoimalla komealla viimeistelyllä. Toisessa erässä Jokereista iskivät maaleja urakalla,  Philip Holm osui kahdesti ja Kalle Kossila sekä Teemu Turunen kerran. Myös Kunlun viimeisteli kahdesti ja tapahtumia riitti molemmilla puolilla kenttää.  Kolmas erä alkoi rauhallisemmin ja hetken näytti, että Jokerit etenee rutiinivoittoon. Kuusi minuuttia ennen loppua kotijoukkue iski kavennuksen. Markus Hännikäinen iski kuitenkin perään kuudennen maalin. Voitto Jokereille.

Lauantaina vastassa Avangard Omsk

Kotijoukkueen viime kausi huipentui mestaruusjuhliin, kun TsSKA Moskova kaatui finaaleissa. Joukkueeseen on kuitenkin tullut paljon muutoksia viime kaudesta. Avangard aloitti kauden puhtaalla 4-0-voitolla TsSKA:sta. Sen jälkeen tulivat niukat voitot Admiralista ja Amurista, mutta keskiviikkona tilille kuitattiin kauden avaustappio. Dynamo Moskova kukisti mestarit kotonaan lukemin 5-2.

Äärimmäisen tiukka ja jännittävä ottelu pelataan lauantaina kello 17.00 Suomen aikaa. Suoraa lähetystä voi seurata discovery+-palvelun kautta.

Urheiluvedot on julkaisseet huomisen Omsk-Jokerit peliin myös vihjeen. Käyhän lukemassa se osoitteessa Urheiluvedot.com