MLB-viikkokatsaus

schedule 12 huhtikuu 2021 - 11:19
person Joni Hakala

Major League Baseball, lyhennettynä MLB, on pohjoisamerikkalainen baseball-sarja. Sarja koostuu kahdesta liigasta: National League (NL) ja American League (AL), joissa molemmissa pelaa 15 joukkuetta. Runkosarja alkoi 1.4.2021. Käsittelen tässä viikkokatsauksessa viikon kaksi tapahtumia. Lisäksi käsittelen, mitä on tulossa viikolla kolme.

Ensimmäinen kuukausi on tunnetusti MLB:ssä vaikea paremmilla joukkueilla. Taas vastaavasti vuosien tutkimuksien mukaan sarjan heikommat joukkueet saavat prosentuaalisesti enemmän voittoja juuri huhtikuussa, verrattuna mihinkään muuhun kuukauteen.

Isoimpia puheenaiheita viikolla kaksi:

  • Fernando Tatis Jr. Uusimpien tietojen mukaan Tatis on poissa noin 10 päivää. Tässä vielä linkki loukkaantumisesta. https://www.mlb.com/news/fernando-tatis-jr-to-injured-list
  • Joe Musgrove, ensimmäisenä pelaajana tällä kaudella ilman juoksuja. Pelasi täydet 9 vuoroparin ottelun, eikä antanut juoksun juoksua.
  • Orlando Arcian siirto Bravesiin.
  • Dexter Fowler, loukkantuminen vaatii leikakushoitoa

Nostoja National Leaguesta toiselta peliviikolta.

Cincinnati Reds on liekeissä. Joukkue, jolta ei paljoa tällä kaudella odotettu hirveästi. Pudotuspeleihin täytyy päästä, mutta realistista mahdollisuutta ei ole mennä 2. kierrosta pidemmälle tällä materiaalilla. Mikään tässä joukkueessa ei ole huonolla tolalla, mutta taas päinvastoin, mikään tässä joukkueessa ei ole erityisen hyvää sarjan parhaimmistoon verrattuna.

Alkukausi on ollut ihan muuta, mitä ennakossa odotettiin. Joukkue on pelannut yli ennakko odotusten. Voittoprosentti on tällä hetkellä todella hyvä 0.667. Reds on yllättänyt minut positiivisesti.

San Diego Padres. Joukkue on ollut paljon otsikoissa ennen kauden alkua. Joukkueelta odotetaan paljon. Lisäksi ehkä sarjan kiinnostavin ja suosituin pelaaja pelaa San Diegossa. Hänen nimensä on Fernando Tatis Jr. Padresin peli on kulkenut ihan hyvin. Voittoprosentti oikein kelvollinen 0.700.

Liekeissä:

Cincinnati Reds

Joe Musgrove, San Diego Padres

Jäässä:

Washington Nationals, mitä siellä tapahtuu?

Nostoja American Leaguen toiselta peliviikolta.

Oakland Athletics – Los Angeles Dodgers. Ennakoin viime viikon viikkokatsauksessa tämän pelin antia. Ennustelin Oaklandille tulevan vaikea ottelusarja. Sitä se olikin. Joukkue hävisi kaksi ensimmäistä otteluaan. Vaikka kolmannesta pelistä tulikin kauden ensimmäinen voitto, kolmen ottelun sarjassa joukkue antoi vastustajalle peräti 18 juoksua.

Minnesota Twinsin lyöjät ovat liekeissä. Joukkueen odotettiin olevan ylivoimainen omassa central divisioonassaan. Sitähän Twins on ollutkin. Etenkin tiukoissa peleissä Nelson Cruz ja Byron Buxton kaltaiset sankarit ovat tuoneet joukkueelleen tärkeitä voittoja. Vaikka syöttöpeli ei ihan kärkiluokkaa ole, korvaa lyöntipeli vajeet hyvin.

Liekeissä:

Houston Astros, jatkaa vakuuttavia otteita

Nelson Cruz, Twins. Lyöntipeli toimii

Jäässä:

Oakland Athletics, toista viikkoa peräkkäin. Nyt on pakko herätä!

Mielenkiintoiset kohtaamiset peliviikolla kolme.

Tiistaina käynnistyvä sarja New York Mets – Philadelphia Phillies. Kaksi äärimmäisen hyvin puolustavaa joukkuetta. Löytyy kuitenkin valtava määrä lyöjäosaamista. Lajin ystäviä hemmotellaan tässä sarjassa.

Atlanta Braves – Miami Marlins. Neljän ottelun rupeama starttaa maanantai yönä. Bravesilla uneliaan alun jälkeen oiva sauma kasvattaa voittoprosenttiaan selvästi heikompaa Marlinsia vastaan

Tipsejä vedonlyöntiin viikolle kolme.

Minneota Twins – Boston Red Sox. Molemmilla äärimmäisen kovat lyöjät, syöttäjät ei niinkään. Juoksuja tulossa.

Tampa Bay Rays – Texas Rangers. Epäreilut sakit? Rays jyrää.

 

Urheiluvedot.com tarjoaa MLB-vihjeitä läpi kauden. Vihjeet löydät helpoimmin Vihjeet -sivultamme tai alla olevista ryhmistä.

Kuva: abc7chicago.com

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord