VIDEO: PGA Tourilla nähtiin uskomaton hole-in-one – upposi kuin sukkana sisään!

schedule 18 maaliskuu 2019 - 10:33
person Marko Ollonqvist

PGA Tourilla uskomaton hole-in-one! Ryan Moore upotti golf-pallon ykkösellä sisään ja P-Amerikassa suoritusta tituleerattiin koripallotermein “Slam dunkiksi”.

Sitä näkee tasaisin väliajoin hole-in-one-lyöntejä, jossa pallo pyörii nurmea pitkin reikään, mutta paljon harvinaisempia ovat niin sanotut sukkana sisään – suoritukset.

Ponte Vedra Beachilla, Floridassa, päästiin viikonloppuna todistamaan juuri tällaista täydellisyyttä hipovaa hole-in-onea, kun yhdysvaltalainen Ryan Moore löi 17. väylällä, joka oli Par 3, pallon suoraan ilmalennon päätteeksi sisään.

– Olihan se “ässä” 17. väylällä melko uskomaton. Se oli yksi niistä lyönneistä, jossa osuin palloon täydellisesti. Tiesin jo heti ilmalennon aikana, että nyt mennään lähelle, Moore tunnelmoi Golf Digestin haastattelussa.

– Edellisessä ryhmässä golfannut kaveri osui pari tuumaa kupin yläpuolelle ja hänellä pallo valui lähestulkoon veteen. Kun siis kuulin kolahduksen, odottelin vain, että mihin pallo tulee pyörimään, mutta sitten sitä ei näkynyt ollenkaan. Tajusin homman nimen ja olihan se uskomattoman hienoa lyödä hole-in-one yhdellä golfin ikonisimmista rei’istä.

Kilpailussa 20:nneksi sijoittunut Moore tunnetaan melkoisena hole-in-one-spesialistina, sillä hän on naulannut urallaan useita yhden lyönnin upotuksia kovissa kilpailuissa.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
JUTIN RILLI: Timanttista settiä! Nyt vastaillaan lukijakysymyksiin oikein urakalla!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord