schedule 10 syyskuun 2019 - 23:43

Cristiano Ronaldo teki 4 maalia, kun Portugali murskasi vieraskentällä Liettuan numeroin 5-1 ja vankisti asemaansa lohkokakkosena.

Portugali takoi taululle rumat lukemat kapteeninsa Cristiano Ronaldon johdolla, kun maa haki vieraspisteet Liettuasta loppulukemin 5-1.

Haluatko suosikkiseurasi pelipaidan?
50 nopeinta mukaan, 25 voittaa suosikkijoukkueensa pelipaidan!

Illan juhlittu sankari oli eittämättä Cristiano Ronaldo, joka iski joukkueensa neljä ensimmäistä maalia. Hän aloitti maalinteon ottelun 7. peliminuutilla ja Liettuan tasoitettua ensimmäisen puoliajan puolivälin jälkeen 34-vuotias kiskaisi toisella puoliajalla kolme maalia lisää.

Kaikki osumat eivät olleet kuitenkaan aivan sitä kaikkein kauneinta katsottavaa, vaan portugalilaistähti saa kiittää Liettuan maalilla torjunutta Ernestas Setkusta toisesta maalistaan. Kyseessä oli nimittäin todella nöyryyttävä pupellus, eikä pallon olisi tullut ikinä päätyä maaliin.

Portugalin viidennestä maalista vastasi William Carvalho. Isäntien ainokaisen, joka oli siis 1-1-tasoitusmaali, viimeisteli puolestaan Vytautas Andriuskevicius.