Teemu Pukki tuli vaihdosta kentälle ja verkko soi heti – myös Marcus Forss maalasi!

schedule 15 elokuun 2018 - 05:19
person Joonas Eriksson

Teemu Pukki tuli vaihdosta kentälle ja verkko soi heti vastustajan päässä, kun Norwich kohtasi Englannin liigacupin ottelussa Stevenagen.

Suomalaishyökkääjän seura Norwich City kohtasi kotonaan Carabao Cupissa Fc Stevenagen. Kotijoukkue Norwich johti kamppailua 88. peliminuutin kohdalla 2-1 ja minuuttia myöhemmin Teemu Pukki teki ottelussa joukkueelleen 3-1-maalin, joka jäi myös ottelun viimeiseksi osumaksi.

Pukki, joka siirtyi Norwichiin ilmaisella siirrolla ja kolmivuotisella sopimuksella, ehti olla ennen osumaansa kentällä ainoastaan kymmenen minuuttia, sillä hän ei ollut liigacupin ottelussa joukkueensa avauskokoonpanossa.

28-vuotias Huuhkajien hyökkääjä onnistui maalinteossa myös viime viikonloppuna, kun hän iski Championshipin ottelussa West Bromwichia vastaan yhden maalin (katso maali täältä).

Pukki ei ollut ainoa suomalaispelaaja, joka osui tiistaina pelatuissa liigacupin otteluissa, vaan maalinteossa onnistui myös 19-vuotias Marcus Forss, joka pelasi ensimmäisen virallisen ottelunsa Brentfordin paidassa. Hän osui Southendin voittoon Brentfordin 4-2-vierasvoittoon päättyneessä ottelussa.

Forssin nimi oli heinäkuussa vahvasti pinnalla, kun Brentford ei päästänyt häntä pelaamaan alle 19-vuotiaiden EM-kotikisoissa, jotka pelattiin Seinäjoella ja Vaasassa.

Uskomaton tilasto: FC Barcelona on ohittanut Real Madridin – kiitos Lionel Messi -efektin!