Hollantilaistähti Arjen Robben on päättänyt lopettaa jalkapallouransa.

Hollantilaistähti Arjen Robben on päättänyt lopettaa jalkapallouransa

Jalkapallolle jälleen menetys, kun kaikkien aikojen hollantilaispelaajiin lukeutuva Arjen Robben on päättänyt lopettaa ammattilaisuransa 35-vuotiaana.

Entinen Bayern Münchenin laitalinkki Arjen Robben nautti kunniakkaan uran, sillä upean vasemman jalan laukauksen omaava oikea laitalinkki pelasi toistakymmentä vuotta maailman huipulla.

Ammattilaisuransa hän aloitti 19 vuotta sitten kotimaassaan Groningen paidassa, jossa hän pelasi myös juniorivuosinaan. Mies vietti uransa kaksi ensimmäistä vuotta Groningessä, josta hänet lopulta löysi PSV.

PSV:ssä Robben vietti myös kaksi vuotta, jonka jälkeen myös ulkomaalaiset seurat löysivät hänet ja matka kohti Chelseaa alkoi.

HUIPPUTARJOUS LEGOLAS.BET KASINOLLE!

Saat 150% bonuksen jopa 300€ asti + 150 ilmaiskierrosta BerryBurstiin!

Voisi kai sanoa, että Lontoossa vietetyn kolmen vuoden aikana hän pelasi itsensä maailman kärkeen, sillä hollantilainen oli nostamassa kaksi kertaa Valioliiga -pystiä, kaksi kertaa Englannin liigacup -pystiä ja yhden kerran FA Cupin pokaalia.

Vuonna 2007 Robben siirtyi La Ligan puolelle Madridiin, Santiago Bernabéulle – Real Madridin kanssa hän voitti yhden La Ligan mestaruuden sekä yhden kerran Espanjan Supercupin.

Seuraava aluevaltaus alkoi 2009, kun hän siirtyi Bundesliigaan Bayern Münchenin riveihin, josta hänet varmasti parhaiten muistetaankin.

Bundesliigassa hän pelasikin sitten valtaosan urastaan, sillä hän sai edustaa müncheniläisseuraa kymmenen kauden ajan – tuona aikana Bayern München voitti Bundesliigan kahdeksan kertaa.

35-vuotias hollantilainen on ehtinyt pitkän uransa aikana saavuttamaan paljon, mutta nyt hän on päättänyt aloittaa täysin uuden matkan jalkapallon ulkopuolella.

Top10-maalit Saksan nurmilta:

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord